IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2014, 17:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
West Bromwich-Arsenal: 0-1




İngilere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda konuk olduğu West Bromwich Albion'u Danny Welbeck'in attığı tek golle mağlup etmeyi başardı.

Zorlu mücadele öncesinde Arsenal 12 maç sonunda 17 puanla 8'inci West Brom 13 puanla 13'üncü sırada yer alıyordu. 3000 Arsenal seyircisi kale arkasında kendilerine ayrılan bölümdeki yerini aldı. Fransız savunma oyuncusu Koscielny uzun aradan sonra ilk maçına çıktı.

İlk yarının özeti

3'üncü dakikada Cazorla'nın şutu Foster'da kaldı. 6'ncı dakikada Koscielny'nin pasında Sanchez uzaktan vurdu top Foster'da kaldı top. İlk 6 dakikada Arsenal iki kez gol pozisyonuna girdi. İlk West brom kornerinde Lescott arka direkte topa vuramadı. Arsenal'de Alexis Sanchez sağda Welbeck solda Giroud santrfor oynuyor. Bu 3 oyuncu sürekli yer değiştirerek oynadı. 19'uncu dakikada Sanchez'in sağdan ortasında Welbeck iyi kontrol edebilse golü yapabilirdi. Konuk ekipte 23'üncü dakikada Monreal sakatlandı ve yerine İngiliz oyuncu Gibbs girdi.

Arsenal ilk yarıda Sanchez'le serbest vuruş kullandı. Baraj ceza sahası çizgisinde, top barajdan döndü. Ardından Welbeck müsait durumda topu Foster'e nişanladı. Bu ilk yarı bana United maçını hatırlatıyor.

28'inci dakikada Ben Foster kalesini boşalttığı anda Giroud vurdu fakat çok çaprazdı. Büyük bir hatayı değerlendiremedi. Arsenal oyunun tamamen hakimi. 30'uncu dakika Ramsey-Cazorla verkaçında Cazorla'nın vuruşu Foster'da kaldı.

37'nci dakikada Ramsey'nin vuruşu direğin yanından auta çıktı. 40'ncı dakikada az farkla ofsayt pozisyonunda kesilen atak tehlike doğurdu Arsenal kalesinde. 45'inci dakikada Sessegnon çizgiden kesti West Bromun en tehlikeli atağı oldu İlk devrenin en önemli gol pozisyonuydu.

Arsenalde Coscielny'nin takıma dönmesi sevindirici fakat gol yollarındaki son paslardaki yanlış seçim hastalığı devam ediyor

İkinci yarının özeti

Sanchez olmasa bu sezon Arsenal'in hali ne olurdu bilemem fakat ikinci yarı Arsenale gol ve bu maçtan üç puan şart.

52'nci dakika West Brom ceza sahası çizgisi üzerinde karambol Welbeck, Ramsey vuruşları defanstan döndü son pası yapamadılar. Foster'ın hatasından Mertesacker'ın vuruşu yandan aut. Hemen ardından Berahino çizgiye inip vurdu hedefi bulamadı.

Gibbs çizgiye inip kesti Cazorla vuramadı. Maç süratlendi. Arsenal'in United'a yenildiği maç gibi oynanıyor ikinci yarı. Gol gecikirse kontrataktan şans bulabilir West-Brom.

59'uncu dakika West-Brom korneri Lescott istediği gibi vuramadı. 60'ıncı dakikada Cazorla çizgiden kestiği ortada Welbeck güzel bir kafa vuruşuyla Arsenal'i deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Cazorla'nın sağdan ortasını defans uzaklaştırdı .68'inci dakikadayız. Soldan Gibbs kesti defans ve korner. Arsenal'e ikinci gol için yükleniyor. Sanchez arka arkaya ikinci korneri kullanıyor soldan. Sessegnon ve Samaras değişikliğine West-Brom seyircisinden büyük tepki var hocaları Alan Irvine'a.

80'inci dakika Berahino'nun kafası üst direkten döndü West-Brom için şanssız bir dakikaydı. Gardner'ın şutunu Martinez zorlukla kornere gönderdi. Arsenal bugün çok pozisyona girmesine rağmen rahat kazandı diyemem.80nci dakikada üst direkten dönen ve 90ncı dakikada Gardnerın şutunun kornerle önlenmesi West-Brom için talihsizlikti.

Arsenal kazandı kazanmasına fakat sadece gol atıp gol yemedi. Bilhassa 1-0 dan sonra iki önemli gol tehlikesi yaşadı kalesinde. Sadece üç puan kazandı bugün zayıf rakibi karşısında.

Salı Akşamı Leicester-Liverpool maçında buluşmak üzere Birmingham Hawthorn stadından selamlar sevgiler.

Edip ADANIR /Hawthorn Stadyumu

West Bromwich Albion
1 Foster
2 Wisdom
25 Dawson
6 Lescott
15 Pocognoli (Gamboa DK.75')
21 Mulumbu (Anichebe DK.65')
8 Gardner
17 Dorrans
29 Sessegnon (Samaras DK.76')
11 Brunt
18 Berahino

Yedekler
4 Baird
9 Ideye
10 Anichebe
13 Myhill
16 Gamboa
23 McAuley
30 Samaras

Arsenal
26 Martinez
21 Chambers
4 Mertesacker
6 Koscielny
18 Monreal (Gibbs DK. 23')
16 Ramsey
20 Flamini
17 Sánchez
19 Cazorla
23 Welbeck
12 Giroud (Oxlade-Chamberlain DK. 78)

Yedekler
3 Gibbs
7 Rosicky
9 Podolski
15 Oxlade-Chamberlain
28 Campbell
39 Bellerin
49 Macey

Hakem: Chris Foy


fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
01, bromwicharsenal, west


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Key West - Key West Uzunluğu Liaaa Genel Coğrafya 0 28 Nisan 2012 14:33
Nine West'le Çok Şık Bir Kış! Kralice Ah Kadınlar 0 25 Aralık 2008 12:37