IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2014, 14:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan bomba 3 çocuk açıklaması




Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her gittiğim veya davetli olduğum nikahta şunu söylüyorum; 'en az 3 tane çocuk' diyorum ama kimse buna yaklaşmıyor" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB tam üyeliğini Türkiye'nin stratejik bir hedefi olarak gördüklerini ve yaklaşık 50 yıldır bunun mücadelesini verdiklerini belirterek, "Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliği, ülkemize katkılarının yanında Avrupa'nın da ihtiyacı olan dinamizmi, kültürel çoğulculuğu ve hoşgörü iklimini yeşertecektir" dedi.

Erdoğan, nüfusun yaşlanması noktasında şahsen kendisinin de Türkiye'de ciddi bir mücadele verdiğini anlattı: "Ama henüz başarılı olduğumu söyleyemem. Çünkü her gittiğim veya davetli olduğum nikahta şunu söylüyorum; 'en az 3 tane çocuk' diyorum ama kimse buna yaklaşmıyor" dedi.

FORUM BAŞARIYA ULAŞTI

Erdoğan, Le Meridien Otel'de düzenlenen Türk-İngiliz Tatlı Dil Forumu yemeğinde yaptığı konuşmada, forumun 4. toplantısına ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Edinburgh'da geçen yıl düzenlenen forumun başarıyla icra edilmesinde büyük katkıları olan majesteleri York Dükü Prens Andrew'e, bugün aralarında olması hasebiyle ayrıca teşekkür ettiğini kaydeden Erdoğan, "Forumu, değerli dostum Başbakan Cameron ile yaklaşık 4 yıl önce iki ülke halklarını daha da yakınlaştırmak amacıyla başlatmıştık. 4 yılın ardından bugün burada gördüğünüz samimi atmosfer ve yakın temas, forumun ne derece başarıya ulaştığını gösteriyor" diye konuştu.

İLİŞKİLER GÜÇLÜ BİR TEMELE OTURACAK

Türkiye'deki sivil toplum kuruluşlarının son derece dinamik, son derece canlı ve aktif bir karaktere sahip olduğunu belirten Erdoğan, son 12 yılda gerçekleştirilen reformlarla sivil toplum kuruluşlarının çok daha başarılı çalışmalara imza attığını dile getirdi.

Köklü geleneklere sahip iki ülkenin sivil toplum alanındaki birikimlerini de samimiyetle paylaşacaklarına, işbirliğini çeşitlendirerek daha da ileriye taşıyacaklarına emin olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu forum vesilesiyle iki ülke halkları arasındaki ilişkiler inşallah çok daha sağlıklı ve güçlü bir temele oturacak, farklı alanları da içine alarak daha da zenginleşecektir" ifadelerine yer verdi.

Gerek Türkiye, gerekse Birleşik Krallık'ın köklü bir medeniyete, güçlü bir devlet geleneğine, kendine özgü küresel bir siyaset vizyonuna sahip olduğunu kaydeden Erdoğan, küresel ve bölgesel konularda istikrarlı, yapıcı ve sonuç alıcı adımların atılması için iki ülkenin çok yoğun bir işbirliği içinde olması gerektiğine işaret etti.


vatan

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, acıklaması, bomba, cocuk, erdoğandan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan hakkında bomba iddia Seth Haber Arşivi 1 26 Haziran 2014 16:30
Öcalan'dan 'çocuk' açıklaması yaSmin Haber Arşivi 0 03 Haziran 2014 15:29
Erdoğan'ın güzergahında bomba paniği Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ağustos 2010 18:39