IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2014, 14:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli’ye yeni çağrı: Hakkari, Van, Bitlis




Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tunceli ziyareti protestolar nedeniyle yarım kalan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yeni çağrıda bulundu: “Hakkari’de de, Van’da da, Bitlis’te de, Bingöl’de de bekliyoruz”

AK Parti, il kongrelerinin ilkini Erzurum’da yaptı. Kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı. Kazım Karabekir Spor Salonu’ndaki kongrede konuşan Davutoğlu, çağrısının ardından Tunceli’ye giden ancak protestolar nedeniyle ziyareti yarım kalan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yüklendi ve şöyle dedi:

‘Ayrım yapan kalleştir’

“İhanet sözünü Ankara’da ağızlara almak kolay. Dedik ki ‘Hadi gidin Tunceli’ye ve söylediklerinizi orada söyleyin’. Sözümüzü dinledi gitti. Demek ki Ankara dışına çıkmaya karar verdiler. Ama ne yaptı, gitti Tunceli Valliği’nin önünde konuştu. Bir tek Tunceliliyle kucaklaştı mı? ‘Esnafı ziyaret edebildi mi? ‘Cemevine gideceğim’ dedi. gidebildi mi? Peki, bu nasıl vatanın birliğini ve beraberliğini savunmak? Biz de Tunceli’ye gittik. Türk-Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir. Kim yaparsa, kim yaparsa...”

‘Her yere ‘gel’ diyeceğim’

Bahçeli’nin Tunceli’de valiliğin önünde kendisiyle gelen MHP’lilere hitap ettiğini söyleyen Davutoğlu, şöyle devam etti: “Bahçeli’ye çağrıda bulunuyorum: Güzel bir başlangıç yaptınız, devam edin. Hakkari’de de, Van’da da, Bitlis’te de, Bingöl’de de bekliyoruz, vatanın her bir köşesinde bekliyoruz. Türkiye’nin her yerine gideceğim ve her yerde sayın Bahçeli’ye ‘gel’ diyeceğim. Bahçeli’nin şunu öğrenmesi lazım; Ankara’da oturarak AK Parti kadrolarına kimse ihanet isnat edemez.”

Gidin Gazzelilere sorun

“Cesaretimizi ölçecekseniz gidin bunu bombalar altında kucaklaştığımız Gazzelilere sorun” diyen Davutoğlu, “İsrail uçakları bombalarken suikast istihbaratlarına rağmen Gazze’ye giden biziz. Suikast ihbarına rağmen Kerkük’e, Erbile’e gidip Türkmenlerle kucaklaşan biziz. Myanmar’a gidip ecdadın huzurunda divana duran ve Arakanlı kardeşlerimize sahip çıkan biziz” diye konuştu.

Elinizi öptürmeyin!

Bahçeli’nin “Devlet el öpmez” sözlerini de eleştiren Davutoğlu şöyle dedi: “Vatandaşlara nasıl el öptürdüğünü biliyoruz. Talimat olarak söylüyorum; hiçbir AK Parti neferi ve hiçbir devlet memuru vatandaşa el öptürmeyecek. 80 yaşındaki bir Alevi dedenin de bugün de yolda beni karşılayan hacı babanın da elini ben öperim, onurla öperim.”

180 ağaç kesildi sessiz kaldılar

Başbakan Davutoğlu, Yalova’da CHP’li belediyenin yol çalışması için ağaç kesmesine de değindi ve şöyle dedi: “Gezi olaylarında kesilen değil yerinden alınıp başka bir yere dikilen ağaçlar yüzünden bütün dünyayı ayağa kaldırmaya çalışanlar, şimdi Yalova’da asırlık 180 çınarı kesen belediye başkanı karşısında sessiz kaldılar. Kılıçdaroğlu’ndan bir ses duydunuz mu? Yok. Şimdi bende devlet tecrübesi ’var’ diyor.”



vatan

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahçeli’ye, bitlis, çağrı, hakkari, van, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hakkari ve Bitlis'te kar yolları kapattı Seth Haber Arşivi 0 27 Kasım 2014 13:27
Van, Hakkari ve Bitlis'te 292 köy yolu kardan kapalı Zen Haber Arşivi 0 30 Ocak 2013 12:55