IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2014, 22:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alay eder gibi açıklama




İzmir'deki bölge toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, CHP ülkeyi yönetemez diyenlere "İzmir'i nasıl yönetiyorsak, Türkiye'yi de öyle yöneteceğiz" dedi. İsmi sürekli yolsuzluk ve hırsızlıklarla anılan CHP'li İzmir Belediyesi 20 yılda metro inşasını tamamlaması ile biliniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" İzmir Buluşması, meclisi üyeleri, CHP'li milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları ve partililerin katılımıyla Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlendi.

Burada konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP iktidara gelirse ülkeyi yönetemez diyenlere cevap vererek, "Efendim, CHP iktidara gelirse ülkeyi yönetemez, dolar fırlar, faizler yükselir diyorlar. 75 milyona sesleniyorum, Türkiye'yi bunlardan iyi yönetiriz. Türkiye nasıl yönetilir, bunu öğrenmek istiyorsan İzmir'e bakacaksın. CHP'nin olduğu ana kentler nasıl yönetiliyorsa ülkeyi öyle yöneteceğiz." dedi.

'TÜRKİYE'Yİ İZMİR GİBİ YÖNETECEĞİZ'

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;

"3 kentten örnek vereceğim; Ankara, İstanbul ve İzmir. 3'ü de metro yapıyor. İstanbul ve Ankara havlu attı. Bütçeleri, İzmir'in bütçesini 2'ye 3'e katlar ama beceremediler. Ankara 100, İstanbul 145, izmir 60 milyona yapıyor. Yer altından yapıp, aynı teknolojiyi kullanıyorsunuz ama beceremediler, hükümet devraldı. İzmir, kendi kaynaklarıyla onların altında fiyatla bunu gerçekleştirdi. İzmir ve CHP'li belediyeler budur. İzmir'i, Muğla'yı, Aydın'ı, Tekirdağ'ı nasıl yönetiyorsak Türkiye'yi de aynı anlayışla yöneteceğiz."

İZMİR METROSU 20 YILDA BİTTİ

İzmir Metrosu'nun son etabı olan Poligon-Fahrettin Altay bölümünün de geçtiğimiz temmuz ayında tamamlanmasıyla Metro Bornova'dan Üçkuyular'a ulaştı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye'yi bura gibi yöneteceğiz" dediği İzmir'de temeli 1994 yılında atılan İzmir metrosu rekor kırarak 20 yılda ancak bitirilebilmişti.

YOLSUZLUKLARIN BELEDİYESİ

CHP'nin yönetiminde olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk,ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanma gibi suçlamalarla 129 sanığın yargılanması devam ediyor.

Devletin yaklaşık 100 milyon lira zarara uğratıldığı iddiasıyla başlatılan hırsızlık soruşturması CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na kadar sıçramıştı.



sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklama, alay, eder, gibi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tehdit gibi açıklama! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Şubat 2012 20:59
Testislerin su toplaması ne gibi hastalıklara işarete eder? Ecrin Erkek Sağlığı 0 07 Aralık 2011 20:10