IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2014, 11:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lufthansa'da grev devam ediyor




Dünyanın en büyük havayolu şirketi olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da grev devam ediyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Havayolu şirketi Lufthansa'da çalışan pilotların iş bırakma eylemi perşembe günü de devam edecek. Grev sebebiyle Lufthansa'nın uzun mesafeli kargo ve yolcu uçakları hizmet veremeyecek. Alman Pilot Sendikası Cockpit (VC), Lufthansa'da çalışan pilotların iş bırakma eyleminin perşembe günü devam edeceğini açıkladı.

Sendika tarafından yapılan açıklamada, Almanya'nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa'da çalışan pilotların ülke genelinde yapacağı grevin, 4 Aralık Perşembe saat 03.00'ten itibaren başlayacağı ve 23.59'a kadar devam edeceği aktarıldı.

Grev sebebiyle Lufthansa'nın uzun mesafeli kargo ve yolcu uçaklarının hizmet veremeyeceği belirtilen açıklamada, ayrıca şirketin kısa ve orta mesafeli uçuşlarının ve Lufthansa'ya bağlı Germanwings şirketinin uçuşlarının grevden etkilenmeyeceği kaydedildi.

Lufthansa ile VC arasındaki görüşmelerde grevlere rağmen hala önemli farklılıklar oluştuğuna dikkati çekilen açıklamada, "Bu yüzden grevin uzatılmasına karar verildi. VC, Lufthansa yönetiminden genç pilotlar için daha adil şartlar oluşturmasını bekliyor. Yolculara verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz" ifadelerine yer verildi.

MALİYET 170 MİLYON EURO

Öte yandan, geçen ay pilotların nisandan beri süren grevleri sebebiyle şirketin 170 milyon Euro kayba uğradığı açıklanmıştı.

Sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo ve Germanwings şirketlerinde çalışan 5 bin 400 pilotun emekliliğe geçiş süreçleriyle ilgili anlaşma sağlanamıyor.

Lufthansa şirketi, pilotlarda en erken emeklilik yaşını 55'ten 60'a, görevden ayrılmadaki ortalama yaşı da 58'den 61'e çıkarmak istiyor. Buna karşı çıkan sendika, nisandan bu yana 9 kez greve gitmiş, Lufthansa'da ve bağlı şirketlerde yaklaşık 6 bin uçuş iptal edilmişti.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
devam, ediyor, grev, lufthansada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GTA V şov devam ediyor! yaSmin Bilgisayar Oyunları 0 06 Şubat 2014 21:19
Fransa Havayolları'nda grev devam ediyor Chelt Havacılık Haberleri 0 29 Aralık 2011 04:41
THY Şov Devam Ediyor. Chelt Havacılık Haberleri 0 22 Temmuz 2011 18:34