IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2014, 17:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evliliğin 3'üncü ayında şoke eden hastalık




Evliliklerinin 3. ayında şoke eden haber geldi, genç kadına omuriliği iltihabı teşhisi kondu. Müdür eş, işinden ayrılıp felç olan eşine bakmaya başladı. Sultan Demirbaş, "Yoğun bakımda ilk aklıma gelen 'eşim beni terk eder mi korkusuydu" dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde özel bir kurumda müdürlük yapan 29 yaşındaki Mürteza İkis, özel bir hastanede tıbbı sekreter olarak çalışan 26 yaşındaki Sultan Demirbaş ile evlendi. Evliliklerinin üçüncü ayında Sultan Demirbaş İkis aniden rahatsızlandı ve kaldırıldığı hastanede hastalığına teşhis konulamayıp evine gönderildi. Durumu ağırlaşan ve yeniden hastaneye kaldırılan genç kadın, bu kez Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Samsun'da omuriliği iltihabı teşhisi konulan Sultan Demirbaş İkis, boynundan altı felç olunca yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Müdürlük yaptığı işinden ayrılan Mürteza İkis, eşinin tedavisi için evini Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'ne taşıdı.

22 aydır fizik tedavi gören eşini her gün hastaneye fizik tedaviye götürüp evinde bakımını da üstlenen Mürteza İkis, eşine baktığı için çalışamadığından zor günler yaşadıklarını ve hayırsever vatandaşlardan destek beklediğini söyledi.
GÜÇSÜZLÜK VE BAŞ DÖNMESİ...

Mürteza İkis, "Eşimi 22 ay önce güçsüzlük ve baş dönmesi şikayetiyle hastaneye kaldırdık. Tetkiklerde omurilik iltihabı olduğu anlaşıldı. Eşimin bakımı çok ağır. Ben de bu yüzden ona sahip çıkıp tedavisine yardımcı olup ve bu zor gününde kendisine moral ve destek vermek için işimden ayrıldım. Boynundan aşağısı felç iken eşim yapılan tedavilerle şu anda sadece belinden aşağısı tutmuyor. Tedavisinde ilerlemeler var. Maddi yönden sıkıntı içindeyiz. Eşimin tedavisi için paraya ihtiyacımız var" dedi.
EŞİM BENİ TERK EDER Mİ DİYE KORKTUM

Sultan Demirbaş İkis ise, "Bu günlere eşimin sayesinde geldik. Kendisi özel bir sektörde müdürlük yapıyordu ve işini bırakmak zorunda kaldı. 22 aydır hastayım ve eşimde 22 aydır çalışmıyor. Bugüne kadar ailemizin ve akrabalarımızın desteğiyle geldik. Bundan sonra tıkanıyoruz. Tedavi masraflarım çok fazla. " diye konuştu.

Eşinin kendisini terk edeceği korkusu yaşadığını ifade eden Sultan Demirbaş İkis, "Rahatsızlanıp yoğun bakım servisine yatırıldığım zaman ilk aklıma gelen 'eşim beni bırakır mı?' korkusuydu. Bir gün boyunca yanıma kimseyi almadılar. Hep eşimin beni terk edeceğini düşündüm. Çünkü henüz 3 aylık evliydik. İlk 3 gün ölüm tehlikem varmış ve doktorlar eşimden başka birine söylememişler. Felçli kalacağım korkusuyla eşime 'Beni bırakacak mısın?' diye sordum. Beni bırakacak korkum vardı. Çünkü 3 aylık evliydim. Böyle şeyleri de duyuyoruz. O korkum vardı. Ancak, eşim bunu bana hissettirmedi. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Aralık 2014, 17:07   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evliliğin 3'üncü ayında şoke eden hastalık




Of çok kötü ya, çok geçmiş olsun.
Ne hayallerle evlilik gerçekleşmiş ne oldu, kısmet. Yaşanması gerekenler varmış demek ki.
Allah sağlık versin. Varsın parası olmasın, altını evi olmasın.

 

 

Etiketler
3üncü, ayında, eden, evliliğin, hastalık, şoke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şoke eden cevap! Zen Apple 0 26 Aralık 2012 18:38
Dünyayı şoke eden görüntüler Julw Haber Arşivi 3 18 Şubat 2008 15:06