IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2014, 17:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan Yavuz Bingöl'e sahip çıktı




Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı Yavuz Bingöl'e, Ahmet Kaya örneğini vererek destek çıktı. Erdoğan, "Şu anda hala Türkiye'nin bu büyük sanatçısını linç etmek için ellerindeki her vasıtayı kullanıyorlar. Bütün sanatçılar sizin gibi düşünmeye mecbur mu?" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) Genel Kurulu'ndan konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı.
"Şu anda malum çevreler özellikle de kendileri tarafından bir de kampanya yapıyorlar" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

Sanatçı Yavuz Bingöl'e de sahip çıkan Erdoğan, "10 yıllar boyunca fikir özgürlüğü dediler, mahalle baskısından şikayet ettiler. İşte şu anda kimin nerede durduğu ortaya çıkıyor. Biz sabrettik asil duruş sergiledik. Kimin özgürlükçü olduğunu hem millet, hem insanlık görüyor. 30 Ağustos resepsiyonunda Yavuz Bingöl ile Yemen Türküsünü birlikte söyledik. Aman Allah'ım o sanatçımıza söylemediklerini bırakmadılar. Şu anda hala Türkiye'nin bu büyük sanatçısını linç etmek için ellerindeki her vasıtayı kullanıyorlar. Niye sen nasıl olur da Cumhurbaşkanı ile böyle bir resim verirsin. Böyle bir zihniyet olabilir mi. Hani siz sanata değer veriyordunuz. Bütün sanatçılar sizin gibi düşünmeye mecbur mu. Sizin söylediklerinizi söylemediği zaman 'tu kaka' mı diyeceksiniz. Bunlardaki zihniyet bu. Bunu sadece o sanatçımıza değil hakikati söyleyen herkese yapıyorlar. En son değerli yazarımız Alev Alatlı'ya da bunu yaptılar. Akil insanlar heyetinde yer alan birçok sanatçımıza da yaptılar.

Ahmet Kaya'nın bu ülkeden mahzun ayrılışı ile yüreğimiz yandı. Çatallarla, porselen tabaklarla neler yaptıklarını, ödül töreninden kovduklarını hatırlayın. Ertesi gün gazete köşelerinde her türlü hakaret yazısı yazanlar şimdi manevra yapan ruh kökü sakat tiplerdir. Hala aynı şeyleri yazıyorlar. Biraz terbiyeli ol, edep adap bil. Kalkıyor Başbakan dürüst ama cumhurbaşkanı yolsuzlukların içinde. Hangi belgen, hangi bilgi var neye dayanarak söylüyorsun. Eğer yolsuzluklar içinde buralara gelseydik senin ve patronunun bu ülkedeki yolsuzluklarını meydana çıkaramazdık. Bu ülkede özellikle petrol şirketlerini hangi bankaları nasıl soymak suretiyle sahibi olduklarını bu millet biliyor. Bunlar hükümetleri istedikleri gibi kendileri yönettiler. Gazetelerinden yönettiler. Bizi yönetemedikleri için saldırıyorlar. Onun için kusura bakmasınlar. Sanatçılarımıza sesleniyorum cesur olun. Mahalle baskılarına karşı, dayatmalara karşı cesur olun. Hiçbir sanatçımın dışlanmasına izin vermeyecek, onların yanında dimdik durmayı sürdüreceğiz. Bu ülkede biz hiçbir zaman kutuplaştırmanın, ayrıştırmanın yanında durmadık. Biz her zaman birleştirmenin tarafında olduk. Türkiye'de adalet dedik. Filistin'de söylediğimiz, Mısır'da Libya'da, Suriye'de de söylediğimiz budur. Sesi çok çıkanları, uluslararası medyayı elinde tutanların hükmettiği değil adaletin hükmettiği bir dünya mücadelesi veriyoruz. Onun için dünya 5'ten büyüktür diyoruz" dedi.

'İRADEMİZ İPOTEK ALTINDA DEĞİL'

Bir takım çevrelerin Türkiye'nin yüzünü Ortadoğu'ya dönmesini istemediğini vurgulayan Erdoğan, 'Kendileri çatışmaları körüklediler. Ortadoğu'nun bütün zenginliklerini sömürdüler.Biz oraya yüzümüzü döndüğümüzde 'eksen kayması' dediler. Şuan Afrika'nın 39 ülkesinde büyükelçiliğimiz var. İnşallah hepsine ulaşacağız. Daha yeni oralardan geldim. Bu işi hafife almayın. On yıllar boyunca Afrika petrolünü taşıdılar. Sayın Putin'in ülkemizi ziyaretinden de rahatsız oldular. Kusura bakmayın da bizim irademiz birilerinin ipoteği altında değil. Biz her ülke ile oturur konuşuruz anlaşırız. Bize yasak koymak isteyenler kendileri Rusya ile iş bağlıyorlar. Siz oralarda iş bağlayacaksınız biz stratejik bir konu için masada imza attığımızda rahatsız olacaksınız. Yok öyle 25 kuruşa simit, geçti o işler. Biz kazan kazan esasına dayalı bu adımları atıyoruz. Biz petrolü, altınları alıp geride kan ve gözyaşı bırakmadık, bırakmayacağız. Söylentilere, dedikodulara itibar etmeyin' ifadelerini kullandı.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bingöle, çıktı, erdoğan, sahip, yavuz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yavuz Bingöl'den açıklama Seth Haber Arşivi 1 03 Aralık 2014 17:14
Yavuz Bingöl, CHP Kurultayını Protesto Etti Rhytia Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2012 16:12
Yavuz Bingöl'ün Dansçı Aşkı dreamy Haber Arşivi 0 24 Haziran 2009 12:21