IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2014, 23:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Stoke City 3-2 Arsenal




Premier Lig'in 15. haftasında Stoke City, Arsenal'i 3-2 mağlup etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Newcastle-Chelsea maçını televizyondan seyrettim bana göre sonuç normaldi. Sezon başından beri Chelsea'nin en başarılı oyuncusu Matiç 5 sarı kart cezalısı olduğu için oynamadı. İnsanı futboldan soğutan Mikel oynayınca Chelsea kaybetti.

Stoke City maça golle başladı

Maçın henüz 1. dakikasında sağdan Diof'un ortasında son vuran Peter Crouch oldu ve Stoke 1-0 önde. Chambers'in topu uzaklaştırması gerekiyordu. 11. dakikada Cazorla'nın pasında Beller çizgiden kesti, Giroud çok müsait durumda kafayı vurdu ancak top auta gitti. Arsenal bu maçı kazanmak istiyorsa ilk yarı gol bulmak zorunda derken Peter Crouch yakın mesafeden istediği gibi kafayı vuramadı. Bardsley uzaktan vurdu Martinez zorla uzaklaştırdı. 22. dakikada Cazorla'nın serbest vuruşu kale arkasındaki 3000 Arsenal seyircisinin ikinci katına gitti. Maça iyi başlayan Chamberlain iki defa çizgiye inip kesti netice yok. Takım olarak Arsenal, Sanchez'in geri gelip top aldıktan sonra defansı da geçip gol atmasını bekliyor. 35. dakika maçta Stoke ikinci gol için yükleniyor derken

Krkic 2-0 yaptı

35. dakikada Walters'ın ortasında Bojan Krkic toğu ağlara gönderdi ve durum 2-0 oldu. Arsenal çok kötü fakat Stoke üç maç kaybından sonra maça çok iyi başladı. Bojan Krkic ve her hava topunda Crouch çok başarılı. İlk yarının son dakikasında Jonathan Walters'ın golü ile Stoke City Arsenal karşısında durumu 3-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla son erdi.


Genç Beller'in yerine Welbeck oyunda. Flamini sağbek. 50. dakikada Bojan'ın serbest vuruşunda Martinez son anda golü önledi. Arsenal bugün takım olarak çok kötü. Sanchez iki rakibini geçti Begoviç'i de çalımladı vurdu, ancak top direkten geri geldi. Ya Sanchez olmasaydı bu sezon Arsenalde? 63. dakikada Podolski-Giroud değişikliği gerçekleşti.

Arsenal 68. dakikada penaltıdan Cazorla'nın ve 70. dakikada Ramsey'nin golleriyle durumu 3-2 yaptı. Stoke City uyuyan Arsenal'i uyandırdı. Chambers, Bojan'ın boğazına sarılınca kırmızı kartı gördü. Son 12 dakika Arsenal 10 kişi. Gibbs çizgiye indi ancak ortayı yapamadı. Mark Hughes ayakta bir kaza golü yemek istemiyor.

Sağdan Arsenal serbest vuruş kullanıyor. Sanchez kullandı defans uzaklaştırdı Cazorla vurdu korner. Stoke telaşlı son dakikalarda. Bir Arsenal korneri daha netice yok. Stoke iyi oynayıp 3 gol attığı maçı berabere bitirmemeli kötü oynayan Arsenal karşısında. 5 dakika uzatma oynanıyor Britannia stadında Cazorla korner kullanıyor. Joel Campbell oyunda Gibbs'in yerine. Arsenal doldur boşaltı bile beceremiyor. Hakem Anthony Taylor saatine bakıyor ve son düdük. Maçı 3-2 Stoke City kazanıyor.

Stoke City'nin kadrosu: Begovic, Bardsley, Shawcross, Muniesa Booked (Whelan - 63' ), Pieters, N'Zonzi, Cameron, Walters, Krkic (Huth - 87' ), iouf (Adam - 69' Booked ), Crouch Booked

Yedekler: Huth, Whelan, Ireland, Adam, Butland, Assaidi, Shenton

Arsenal'in kadrosu: Martinez, Bellerin (Welbeck - 45' ), Chambers, Mertesacker, Gibbs Booked (Campbell - 92' ), Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain Booked, Cazorla, Sánchez, Giroud (Podolski - 63' )

Yedekler: Szczesny, Koscielny, Podolski, Welbeck, Campbell, Ajayi, Maitland-Niles

Hakem: Anthony Taylor

Edip ADANIR / BRITANNIA STADI - LONDRA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
32, arsenal, city, stoke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Liverpool - Stoke City: 1-0 Seth Haber Arşivi 0 29 Kasım 2014 20:16
Arsenal 2 Hull City 2 Seth Haber Arşivi 0 18 Ekim 2014 19:20
Beşiktaş-Stoke City maçı nasıl sonuçlanır? PauL IF Anket Arşivi 9 14 Aralık 2011 22:44