IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2014, 14:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şöhret, para ve güç beni hiç heyecanlandırmıyor




Audrey Tautou: Benim için 'Amelie'den sonra her şey değişti. Tanınmaya başladım. Şöhret, para ve güç, beni hiç heyecanlandırmıyor

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


'Amelie' filmindeki rolüyle herkesin beğenisini kazanan Audrey Tautou, kadınların olduğu kadar, 'evlenilecek şirin ve güzel kız' görünüşüyle erkeklerin de dikkatini çekiyor. 'Kirli Tatlı Şeyler' isimli filmde 'Şenay Gelik' isimli göçmen bir Türk kızına hayat veren Tautou, Türkiye tarihini de çok iyi biliyor. Coco Chanel'in hayatını konu alan 'Coco Before Chanel'daki rolüyle birlikte 'yeni moda ikonu' olarak lanse edilen ve en son 'Aşk Bilmecesi' isimli filmle hayranlarıyla buluşan 38 yaşındaki ünlü aktrist, kendisiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı:

ÖZGÜRLÜK ÖNEMLİ
Hep aklı başında karakterleri oynadım. Ben de aklı başında biriyim. Beyazperdede kendim olmayı seviyorum.
Spot ışıklarını sevmiyorum. Los Angeles, beni depresyona sokuyor. Her yer dümdüz ve çok otomobil var. Yüksekten korkuyorum. Kendi küçük dünyamda gayet mutluyum. Dünyaya 8 yaşındaki bir kızın gözleriyle bakıyorum,
Benim için 'Amelie'den sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Beni herkes tanımaya başladı. Oysaki ben aktris olmak kadar sıradan hayatımı da seviyordum. Metroya özgürce binemedikten sonra şöhreti ne yapayım ben? Belki herkesin hayalidir kırmızı halılarda yürümek... Benim öyle bir hayalim yoktu. Benim için şöhret; hiçbir zaman ilginç ya da değerli bir şey olmadı. Şöhret, para ve güç beni heyecanlandırmadı 'Amelie'den sonra ben, yine aynı Audrey'dim. Mükemmelliyetçiyim ve özgürlüğüme çok düşkünüm.

TÜRKLER'İ SEVİYORUM
Fransızlar için Hollywood gibi büyük bir endüstride çalışmak çok zor. Orada kendine özel bir alan yaratmak, imkansız gibi... İngilizce, bana hiç yardımcı olmuyor. Hollywood'da ancak 'yabancı' biri gibi var olabilirim. Fransız film endüstrisi harika bir durumda olmayabilir. Yine de büyük prodüksiyonlara imza atılıyor.
'Amelie'den sonra 'Kirli Tatlı Şeyler' isimli filmde rol aldım. Filmde 'Şenay Gelik' isimli göçmen bir Türk kızını oynadım. Türkiye ve Türkler'e büyük ilgi duyuyorum. Türkiye ve Osmanlı tarihini çok iyi biliyorum.
(Esquire dergisi)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beni, güc, heyecanlandırmıyor, hic, para, ve, Şöhret


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu para bize yeter, artık para göndermeyin MasteR06 Haber Arşivi 0 02 Ocak 2014 21:07