IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2014, 21:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Narkotimler göreve başladı




Uyuşturucuyla Mücadele Eylem Planının önde gelen projelerinden Narkotim, Ankara’da düzenlenen törenle göreve başladı. Narkotim, 11 pilot ilde hayata geçti.

Başbakan Davutoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Buradan toplumsal duyarlılık anlamında bütün sanatçılarımıza, gençlerin rol model olarak gördüğü bütün toplum önüne çıkmışı sivil toplum temsilcilerimize, siyasilerimize, aydınlarımıza şu çağrıda bulunmak istiyorum: Hep beraber narkotimlere destek olalım, hep beraber gençlerimize sahip çıkalım. Hep beraber gelecek nesilleri korumak için seferber olalım. Öyle veya böyle gençlerimize bir şekilde musallat olan çetelere karşı kesinlikle zafer kazanacağız ve gençlerimizi koruma altına alacağız. Gençlerimize ne kadar muhabbetle yaklaşıyorsanız, uyuşturucu tacirlerine de aynı ölçüde, kararlılıkta ve aynı ölçüde son derece güçlü iradeyle, mücadele iradesiyle yaklaşacaksınız" dedi.

11 PİLOT İLDE GÖREVE BAŞLAYACAK

İlk etapta belirlenen 11 pilot ilde göreve başlayacak olan Narkotimlerde, emniyet personeline psikolog ve sosyologlar da destek verecek. Narkotimlerle, okul ve gençlerin sosyal yaşam alanlarının çevresi ile riskli bölge, mahalle ve sokaklarda uyuşturucu maddelerinin satışının engellenmesi ile uyuşturucu kullanan gençlere psikolojik ve sosyal destek sağlanarak soruna etkin ve kalıcı çözümler bulunması hedefleniyor.

11 İLDE 1000 PERSONEL

11 ilde 1000 personelle ile göreve başlayacak olan Narkotimlerin görev yapacakları pilot iller ise şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin, Antalya, Konya, Diyarbakır, Samsun ile Erzurum. 2015 yılı sonunda ise, Narkotimler, 81 il ve 28 riskli ilçede 3250 personelle görev yapacak. Narkotimler; psikolog ve sosyologların desteğinin yanı sıra, belediyeler, üniversiteler, STK'lar, köy ve mahalle muhtarları ile mahalle ve sokakta sözü geçen kanaat önderlerinden de destek alacak. Narkotim projesinde İçişleri Bakanlığı'na destek sunan kurumlar arasında; İl/İlçe sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlükleri, İl/İlçe Milli eğitim Müdürlükleri, Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri, Denetimli Serbestlik Şubeleri, Gençlik ve spor İl Müdürlükleri, Gıda Hayvancılık ve Tarım İl/İlçe Müdürlükleri, Yerel Yönetimler (Belediyeler), Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri, İl/İlçe Müftülükleri, Üniversiteler, Köy ve Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları yer alıyor.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başladı, göreve, narkotimler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özgürlük hakimleri göreve başladı Han Bilişim Hukuku 0 27 Temmuz 2012 04:56
PKK'nın Yeni Kabusu Göreve Başladı Thetis Haber Arşivi 4 14 Temmuz 2012 17:41