IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Aralık 2014, 19:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rasmussen ve Kurtulmuş'u ağırlayacak!




Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve NATO Eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen’ni ağırlayacak.

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından 19-20 Aralık 2014 tarihlerinde "Ortadoğu'da Barış: Oyuncular, Sorunlar ve Çözüm Arayışları Sempozyumu" gerçekleştirilecek.

Sempozyumun açılışını Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve NATO Eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen yapacak.
Üniversite bünyesinde kurulan Ortadoğu Araştırmaları Merkezi ev sahipliğinde Gaziantep'te gerçekleşecek sempozyum, Ortadoğu'da yaşanmakta olan siyasi ve toplumsal krizler ile çatışmaların nedenlerini anlamayı ve çözüm önerileri sunmayı hedefliyor. Dünyaca tanınmış Ortadoğu uzmanları, akademisyenler ve uluslararası alanda bilinen sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılacağı sempozyumun 19 Aralık 2014, Cuma günü yapılacak açılışında bir televizyonun Ankara Temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve 2009-2014 yıllarında NATO Genel Sekreteri olarak görev yapmış Anders Fogh Rasmussen ''bugün Ortadoğu'da neler oluyor?'' konulu oturuma katılacak.

"AMACIMIZ BARIŞA KATKI SUNMAK"

Sempozyumla ilgili açıklama yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Tamer Yılmaz, "Bugün Ortadoğu terörizm, kitlesel göç, mezhep ve etnik ayrımcılık, tarihi değerlerin kaybolması gibi pek çok sorunla mücadele ediyor. Yaşanmakta olan karmaşa sadece ülke halklarını etkilemekle kalmayıp, bölge ülkelerini de içine çekmiştir. Bu yüzden gerek bölge devletleri, gerekse kurumlar, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak bir uzlaşı zemini oluşturmak ve sorunlara etkin çözüm önerileri geliştirebilmek için uluslararası işbirliklerine ihtiyaç olduğu çok açıktır" dedi.

Rektör Tamer Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde kurduğumuz Ortadoğu Araştırmaları Merkezi, Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün ve Filistin başta olmak üzere bölge sorunlarına ışık tutmak üzere önemli bir misyon üstlenmiştir. Merkezimiz ev sahipliğinde yıl boyunca devam edecek etkinliklerin ilki niteliğinde olan "Ortadoğu'da Barış: Oyuncular, Sorunlar ve Çözüm Arayışları Sempozyumu" çok değerli uzmanları ve akademisyenleri iki gün süreyle bir araya getiriyor. Bu sempozyumla bölgedeki olası huzur ve barışa katkı sunabilmek en büyük dileğimiz."


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağırlayacak, hasan, kalyoncu, kurtulmuşu, rasmussen, ve, Üniversitesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hasan Amca IN da house.. [Apaçi Hasan Piyasalarda] Slipknot IF Ekstra 8 03 Mart 2011 23:26