IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2014, 18:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sahibinden sınır tanımayan ilanlar!




Türkiye’nin e-Ticaret platformlarından sahibinden.com’un konut, otomobil, cep telefonu, bilgisayar gibi ilanlarının yanı sıra “Efsane İlanlar” ve “İlginç İlanlar” bölümleri de ilgi çekiyor.

sahibinden.com ilanlarından derlenen bilgiye göre, konut, otomobil, cep telefonu, bilgisayar, ev dekorasyonu, giyim ve medikal ürünler gibi ilanların bulunduğu web sitesinde birçok sıra dışı ilan da takipçilerin ilgisini çekiyor.

Sahibinden.com'un "Efsane İlanlar" bölümünde, bir spor kulübü "Acil Futbolcu" başlığı altında verdiği ilanla, "İki yönlü oynayabilen, takım 10 kişi kaldığında 2 kişilik görev yapabilecek, kendini yere atıp takımına haksız penaltı kazandırmayacak, düzgün karakterli, hırslı, zeki, çevik, ahlaklı orta saha oyuncusu" arıyor.

Aynı bölümde, "Silikondan Yakışıklı Adam" başlığıyla 12 bin 500 liraya da maske satılıyor. İlan sahibi film, dizi, klip ve diğer görselliği yüksek olan yerlerde maskeyi kendisinin takması şartıyla kiralayabileceğini ifade ediyor.

– "Senin 100 liralık kaskına mı kaldım?"

Sahibinden.com'un "Efsane İlanlar" bölümünde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisine kask hediye eden, ancak birkaç ay sonra sevgilisinden ayrıldığı için kaskı satışa çıkaran bir ilan sahibi de bulunuyor.

İlan açıklamasında da "Hafta sonları motosikletimin arkasına bindiğinde saçları dağılmasın, makyajı bozulmasın, rüzgarda saçları ağzıma, yüzüme, gözüme girmesin diye sevgilime kask aldım. Ancak ayrılık esnasında 'kaskı ver' demeye kalmadan 120 liraya aldığım kaska, 'al be al senin 100 liralık kaskına mı kaldım?' dediği için 110 liraya satıyorum" ifadeleri yer alıyor.

Her mevsim müşterilere yeşil erik sunmaktan memnuniyet duyulduğu belirtilen başka bir ilanda da Sevgililer Günü'ne özel yapılan kampanyada 1 pakette 3 erik 20 liradan satışa sunuluyor. İlanda, Türkiye'nin her yerine gönderilebilen eriklerin kargo ücretinin müşteri tarafından karşılanması şartı bulunuyor.

– "Ünlülerin kullandığı dolar, A4 kağıt değil"

Sahibinden.com'un "İlginç İlanlar" bölümünde düğün ve kınalara özel geçersiz olan 100 adet 1 dolarlığın yer aldığı "Düğün doları" 4,95 liraya satılıyor. "Birinci kalite, iş adamlarının ve ünlülerin kullandığı dolarlar" olduğu belirtilen ilan açıklamasında "ürünün A4 kağıt olmadığı" da vurgulanıyor.

Söz konusu ilanlar arasında "Ağlama garantili kişiye özel aşk filmi" de bulunuyor. Sevdiği kişiye hediye almak isteyen kişi için insanlardan görüntü alındığı belirtilen ilan açıklamasında, "Sizinle hiç ilgisi olmayan, sizi tanımayan bu insanlar sizin O'nu ne kadar çok sevdiğinizi söylüyor" ifadeleri yer alıyor.

Söz konusu filmin gerçek çekimlerden oluştuğu ve yaklaşık 10 dakika sürdüğü bilgisi verilen açıklamada, "Sevdiğiniz bu videoyu izledikten sonra yüksek düzeyde gözyaşı dökecektir. Bu durumdan kaynaklı yaşanacak sağlık sorunlarından BİR AŞK FİLMİ ekibi sorumlu değildir" uyarısı da bulunuyor.

"İlginç İlanlar" bölümünde yer alan ilanlardan birisi de eski tarihli gazetelere ilişkin. İlanda, bireylere sevdiklerine doğdukları günde yayınlanmış olan orijinal gazetelerin hediye edilebileceği kaydediliyor.

Bir diğer ilan ise altın, krom kaplama olan bir otomobile yönelik. İlan sahibi, tüm gözlerin söz konusu aracın sahibinin üzerinde olacağını, fotoğraf çektirmek isteyenlerin sıraya gireceğini vadediyor.

Gerçek bir insan parmağını andıran USB flash belleğin de satıldığı "İlginç İlanlar" bölümünde, "At kafası maskesi", "Yumurta sarısı ayırıcı vakum", "Dinamit alarmlı dijital saat", "10 kişilik nostaljik tramvay" ile "El yapımı maket mahalle" de bulunuyor.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ilanlar, sahibinden, sınır, tanımayan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sınır Tanımayan Bir Din Yarattık Kendimize. halukgta Genel İslami Konular 2 11 Haziran 2014 21:50
Dekorasyon da, Sınır Tanımayan Tasarım + Şıklık... Sevda Ev Dekorasyonu 1 22 Şubat 2011 13:50
Sınır tanımayan gazeteciler örgütü Türkiye'deki internet kısıtlamalarını kınadı Dilara Haber Arşivi 0 07 Haziran 2010 20:28
iLanLar :) Derebey Fotoğraf Kulübü 1 21 Kasım 2005 00:07