IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2014, 17:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Işıl Yücesoy "Kara Para Aşk" setini anlattı




atv'nin ilgiyle izlenen dizisi "Kara Para Aşk"a dahil olan usta sanatçı Işıl Yücesoy, samimi açıklamalarda bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanatçı; Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Emre Kızılırmak gibi genç oyuncularla aynı seti paylaşmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Yücesoy, "Ben yaşını almış deneyimli bir sanatçı olarak, genç oyuncularla tanışmaktan, onlarla karşılıklı sahnelerde oynamaktan son derece mutlu oluyorum. Onların enerjileri de bana geçiyor. Benim onlara öğreteceğim çok şey olabilir ama benim de onlardan öğreneceğim çok şey oluyor; dünya görüşleri, sanata bakış açıları, hayata bakış açıları ilgimi çekiyor. Kaldı ki ben çocuğumu da öyle yetiştirdim. Allah'tan öğretmendim o sırada, hiçbir zaman onları yok kabul etmedim, her zaman duyarlı davrandım istek ve talepleri karşısında. İnsan eğer niyetlenirse ne kadar çok şey öğreneceğini görebilir. Gençlerin birçoğu yetenekli çocuklar ve benim şimdiye kadar çalıştığım gençler disiplinli, elbet aralarında fire verenler olacaktır, herkesin aynı olması mümkün değil. Bu sette çalıştığım gençlerin, bir gün beş dakika geciktiklerini görmedim. Ezbersiz gelmiyorlar. Ben de onlara şapka çıkartıyorum. Her zaman istediklerinde benim deneyimlerinden yararlanabilirler. Biz geldik gidiyoruz, artık onlara emanet sektör. Bu iş bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra onlar bu işe soluk verecekler, yaşatacaklar. Onlara da özenip başka gençler çıkacaklar yola. Bu defa da onlar benim yaptıklarımı diğerlerine yapacaktır. Bu böyledir, hiç değişmez" dedi.

Yücesoy, "Sosyal medyadan bizim fotoğraflarımızı gördükçe takip ediyorlar, kimi Irak'tan kimisi Cezayir'den yazıyor. Ben mutlu oluyorum bu mesajlardan" dedi.

Emre Kızılırmak'ın 'Best Model'likten gelip başarılı olduğunun hatırlatılması üzerine Yücesoy, "Çalıştığım çocukları araştırmak biraz adetimdir. Allah'tan Google diye bir şey var. Hepsine baktım. İtiraf edeyim ki gençleri çok fazla tanımıyorum. Çok güzel, çok hoş çocuklar. Efendi ve çok saygılılar. Bu durum beni mutlu ediyor. Tuba Büyüküstün ile ilk 'Çemberimde Gül Oya'da 10 yıl evvel karşı karşıya oynadığımda, çok tatlı, naif, cici bir kızdı. Zarife'yi oynadı. Zarife'den sonra da Tuba Büyüküstün oldu zaten. Şimdi iki çocuklu genç bir anne. İnsan, onur duyuyor. O sevgimiz, o saygımız hep devam ediyor. Sanki bu kadar 10 yıldır görüşmemişiz gibi değil de; 10 yıl evvel bıraktığımız setmiş gibi devam ediyor" diye konuştu.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anlattı, işıl, kara para aşk, setini, yücesoy


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HSBC'ye "kara para ve vergi yolsuzluğu" davası Desmont Haber Arşivi 0 21 Kasım 2014 20:05
"Kara Para Aşk"ta Elif ve Ömer aşk şehri Roma'da Violent Yerli Diziler 0 26 Mart 2014 18:46