IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2014, 19:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galip Ensarioğlu: Cizre'de 'paralel'parmağı var!




AK Parti Diyarbakır milletvekili Ensarioğlu, paralel yapının en başından itibaren çözüm sürecine karşı olduğunu belirtti. Ensaroğlu, Cizre olaylarının provokasyon olduğunu söyleyerek, “Provokatörleri ortaya çıkarmalıyız” dedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK yandaşlarıyla Hüdaparlılar arasındaki 3 kişinin ölmesiyle sonuçlanan çatışmada iki taraf da 'provokasyon' açıklaması yaparken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Cemaat ve Ergenekon'un oluşturduğu paralel yapıyı işaret etti. Ensarioğlu, "Zaten çözüm sürecine inanmıyorlardı. Barışçıl çözümün Türkiye'yi böleceğini düşünüyorlar" dedi.

Paralel yapının barış sürecine karşı olduğunu belirten Ensarioğlu, şöyle konuştu: "Paralel yapı, işin başından beri sürece karşı. Oslo sızdırması, MİT'in ifadeye çağırılması ve daha sonrasında açık şekilde yazar çizerlerince, televizyonlarında açıkça beyan edilen müzakere ile bu işin olmayacağı, PKK'nın imha edilmesi gerektiğini söylüyorlar... Niyetleri PKK'nın ortadan kaldırılması da değil. Türkiye'nin kaosa sürüklenmesi. Bu işin barışçıl yöntemlerle gitmesinin Türkiye'yi bölünmeye götüreceğini ama devletin istediği zaman silahlı mücadele edebileceğini savunuyorlar. Bu işin bir tarafı. Zaten onlar çözüm sürecine karşılar."
BUNLAR UZAYDAN GELMİYOR

Sorunun sadece paralel yapıdan kaynaklanmadığını PKK içinde paralel yapıların oluştuğunu belirten Ensarioğlu, "Tamam olay provokasyon da provokatörün kim olduğunu da bulmak lazım. Uzaydan gelmiyor bunlar. Ya devletin ya örgütün içinden çıkıyorlar. Hüdaparlıların evlerine saldıranlar belli. Talimat aldıkları halde yüzleri kapalı ve Hüdaparlıların evine saldırdılar" diye konuştu.
HENDEKLERİ DERHAL KAPATMALILAR

PKK'nın da devletin mücadele ettiği gibi kendi içindeki paralellerle mücadele etmesi gerektiğini anlatan Ensarioğlu, "Çok hassas ve nazik bir dönemden geçiyoruz. Provokasyona açık alanları kapatmak lazım. Hendekler nedeniyle olaya müdahale edilemedi.

Sorun çözme konumundayız. Hendek varsa kapatacaksın kardeşim" dedi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cizrede, ensarioğlu, galip, paralelparmağı, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Efes İtalya'da galip Ecrin Basketbol 0 29 Ekim 2014 09:05
Galip ayrılmak istiyoruz Cemalizim 1. Lig ve Diğer Ligler 0 10 Mart 2012 18:38
Baş parmağı yerine ayak parmağı System Sağlık Köşesi 0 15 Eylül 2011 20:25