IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2014, 18:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zekeriya Yapıcıoğlu: Kürtlerin kendi arasında çatışması kimseye fayda sağlamaz




Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Kürtlerin kendi arasında çatışmasının hiç kimseye fayda sağlamayacağını belirterek, “Böyle bir çatışma bölgeyi tamamen bir kaosa çevirir" dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yapıcıoğlu, Cizre'de yaşanan olaylarda sadece PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin sorumlu olduğu yönünde bir algı oluşturulmaya çalıştığını belirterek, saldırıların arkasında farklı farklı örgütlerin olmadığını, bir örgütün farklı roller üstlenmiş küçük küçük parçacıklarının bulunduğunu öne sürdü. "PKK'ya tabi olmayı kabul etmeyen ve baskılara, tek tipçiliğe direnen bir yapı olduğu için HÜDA PAR hedeftir diyen Yapıcıoğlu, tek tipçiliği reddettiği için diğer muhalif yapıları cesaretlendirmesinin HÜDA PAR'ı PKK'nın hedefi yaptığını söyledi.
"KÜRTLERİ BİRBİRİNE KARŞI KIŞKIRTMAYIN"

Kürtlerin iç çatışmasının herkesten önce Kürtlerin felaketi olacağını kaydeden Yapıcıoğlu, "Ben PKK'ya ve onun siyasi temsilcisi HDP'ye seslenmek istiyorum. Sizin de olaydan hemen sonra yaptığınız açıklamalarda kabul ettiğiniz gibi, Kürtlerin kendi arasında çatışması hiç kimseye fayda sağlamaz. Böyle bir çatışma bölgeyi tamamen bir kaosa çevirir. Türkiye'deki bir iç savaştan önce belki de Kürtlerin kendi arasındaki bir iç savaş gündeme gelir. Eğer gerçekten Kürt halkının iyiliğini istiyorsanız, Kürt halkının haklarını talep ettiğiniz iddianızda doğruysanız, Kürtleri birbirine karşı kışkırtmaktan, onları birbirine düşürmekten ve size benzemeyen farklı bir çizgide siyaset yapmak isteyen Kürtlere saldırmaktan bir an önce vazgeçin" diye konuştu.
"OLAYLARIN VEHAMETİ YETERİNCE FAR EDİLEMİYOR"

HÜDA PAR'ın silahlı bir kolunun da olmadığını ifade eden Yapıcıoğlu, saldırıların devam etmesi ve bıçağın kemiğe dayanması durumunda halkın kendi kendini savunma haline geçmek zorunda kalacağını kaydetti. Olayların abartıldığı yönündeki iddialara katılmadığını söyleyen Yapıcıoğlu, olayların vahametinin yeterince fark edilmediğini ifade ederek, "Bu olaylar gün ve gün şiddetlenerek devam edecek gibi seyir izliyor dedi.




sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arasında, çatışması, fayda, kendi, kimseye, kürtlerin, sağlamaz, yapıcıoğlu, zekeriya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamas: Abluka güvenliği sağlamaz! Seth Haber Arşivi 0 25 Kasım 2014 11:41
Derviş Eroğlu: Rum Kesiminin AB Dönem Başkanı Olması Görüşmelere Katkı Sağlamaz Thetis Haber Arşivi 0 11 Mayıs 2012 12:57
Zekeriya Temizel(Zekeriya Temizel Kimdir? - Zekeriya Temizel Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:18
Benzetme beni kimseye, benzemez duygularım kimseye.. pyracantha Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Eylül 2009 01:41