IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2015, 09:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Sendikal Mücadele Zor Uğraş"




Aktif Eğitimciler Sendikası Malatya Başkanı Fatih Yanardağ, bazı sendika yöneticileriyle birlikte Malatya'da şubesi bulunan Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen ve Eğitim Bir-Sen Sendikaların makamlarında nezaket ziyaretinde bulundu.
Sendikalaşmanın önemine değinen Fatih Yanardağ, eğitim camiasının özlük haklarında iyileştirmelerin olması ve eğitimcilerin haksızlıklar karşısında kendilerini savunabilmesi sendika üyeliğiyle mümkün olabileceğini söyledi. Aktif Eğitimciler Sendikası Malatya Başkanı Fatih Yanardağ sendika çalışmaları ve eğitim sorunları hakkında sendika yöneticileriyle bir süre sohbet etti ve karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Aktif Eğitimciler Sendikası Malatya Başkanı Fatih Yanardağ, sendikal mücadelenin yapılması zor bir uğraş olduğunu ifade ederek, dayanışma ve işbirliği içerisinde daha güzel çalışmalar yürütülebileceğini söyledi.
Fatih Yanardağ ziyaretinde; “Öğretmenlerimiz görevlerini gerektiği gibi yerine getirebilmeleri için gerekli bilgi ile araç ve gereçlerle donatılmaları ve yaşam standartlarının yüksek düzeyde tutulması şarttır.
Öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığı için aldıkları ücretler geleceklerini de güvence altına alacak birikim yapmalarını sağlayacak düzeyde olmalıdır.
Unutulmamalıdır ki her bireyin anne ve babası kadar etkilenerek örnek rol aldıkları kişiler öğretmenlerdir. Bu nedenle her ailenin çocuğunu küçük yaşta emanet ettiği öğretmenlerin hiçbir ekonomik ve sosyal sorunu olmamalıdır. Ekonomik ve sosyal sorunu olmayan öğretmenlerin psikolojik yapılarının daha güçlü ve sağlam olacağı ortada olan bir gerçektir.
Bu gerçekten hareketle çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin güçlü bir psikolojiye sahip olmaları amacıyla özlük haklarını düzeltmek, ekonomik ve sosyal haklarını güçlendirmek zorunlu bir görevdir.
Bugüne kadar ücretleri yeterince arttırılmayan ve özlük haklarını düzenlemeyen öğretmenlerin tüm sorunlarının çözüldüğü bir gelecek özlemini duyuyoruz.” dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


malatyahaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
sendikal mücadele zor uğraş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sauber: "Formula 1'de En Büyük Mücadele Harcamaları Düşürme" Zen Diğer Spor Branşları 0 17 Aralık 2012 15:23
"Kirli enerjilerle mücadele kılavuzu" Aze Haber Arşivi 0 09 Haziran 2012 18:02
Akdağ: "Bunlar bizimle ideolojik olarak mücadele ediyorlar" Lucifer Sağlık Köşesi 0 24 Kasım 2011 11:20