IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2015, 23:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan'dan yeni paket: Ailenin korunması paketi




Başbakan Ahmet Davutoğlu, beklenen ailenin korunmasına ilişkin hazırlanan paketin içeriğini açıkladı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Ahmet Davutoğlu Ailenin Korunması Programı çerçevesinde müthiş düzenlemelerin yer aldığı paketi açıkaldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu milyonlarca kişiyi ilgilendiren müthiş paketi açıkladı. Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı yeni paket kapsamı itibariyle sosyal hizmet ve desteklerden, hamilelik izni ve ücretlerine, yeni evleneceklerden yaşlı ve engellilere kadar bir çok alanda yeni düzenlemeler içeriyor.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun açıklamaları

ÇOK KAPSAMLI EYLEM PLANLARINI DEVREYE SOKTUK

Bedelli askerlik kararı alındı şuana kadar da 70 bini aşan bir katılımla savunma sanayimize önemli katkı sağladı. İş güvenliği reformunu madencileri de kapsayacak şekilde tamamladık ve Meclis'e sevk ettik. Hacı Bektaş ve Mevlana Türbelerine ücretsiz giriş için kararlar aldık. Kayıtdışı için ayrı bir çalışma yürütüyoruz. Önümüzdeki günlerde sektörlerle ilgili kalan 7 maddeyi önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Bütün bunlar halkımızın hak ettiği hayat standartları için önemli hamleler. Önümüzdeki günlerde bu reform çalışmalarını arttırarak sürdüreceğiz. Yoksulluğa karşı bir eylem planı açıklayacağız, istihdamın teşvik paketi üzerinde çalışıyoruz, GAP, KOP bölgelerinde teşvik edici yeni eylem planını paylaşacağız, üretimi destek paketi şeklinde reel sektöre dönük bir çalışmayı da yürütüyoruz.

Bugün paylaşacağımız en önemli konu ailenin korunması ve kadın istihdamının kolaylaştırılması üzerinden ve nüfusun dinamizmini muhafaza etmesi. Türkiye süratle modernleşen dinamik sosyal bir bünyeye sahip. Bizim en önemli kurumlarımızdan biri ailedir. Ailenin korunması gelecek nesillerin korunması bağlamında büyük önem taşıyor. Bu özelliğimizin modern hayatla bütünlük oluşturması için yoğun bir çalışma temposu içinde olduk ve dün gece bu paketin detayları üzerinde çalışmalarımızı tamamladık.

1 - Ailenin korunması, buradan anladığımız insanoğlunun tarihin başlangıcından itibaren olan en önemli kurum olan ailenin korunması anlamını taşır. Fiziki yapılar tahrip edilse, ekonomide krizler yaşansa bunlar telafi edilebilir. Ama aile tahrip edilirse onu tekrar oluşturabilmek mümkün değildir. Aile, gelecek nesillerin, temel normlarımızın kurulması bağlamında büyük önem taşıyor. Kentleşme, göç artışı küreselleşme gibi olgular insan doğasını da etkileyen sonuçlar doğuruyor. Eskiden yüz yüze konuşan nesiller, aileler şimdi aynı aile içinde ayrı odalarda dünyanın bir başka ucundaki arkadaşıyla iletişim kuruyor ama yan odadaki kardeşiyle iletişim kuramayabiliyor. Biz ailenin korunması bağlamında çok önemli tedbirler almak konusundakararlıyız.

2 - Kadın İstihdamı ve kadınların çalışma hayatındaki konumları; Kadınların çalışma hayatında aktif olmalarını temin etmek lazım.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ailenin, başbakandan, korunması, paket, paketi, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ailenin Korunması Hakkında Kanun Amelia Ödev ve Tezler 0 02 Eylül 2014 19:23