IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2015, 12:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 Saniyede camı patlatıp otomobili soydular




Eyüp Alibeyköy’de bir aracı gözüne kestiren 3 soyguncu, aracın arka camını patlatarak 2 bin 500 lira değerindeki malzemeleri çaldı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Soyguncuların 3 saniye içerisinde camı patlatması ve yaklaşık 30 saniye içinde aracı soyması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde saat 08.00 sıralarında Eyüp Alibeyköy'de meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki bir hurdacı dükkanında çalıştığı belirlenen 3 soyguncu, malzeme yüklü araçları gözlerine kestirdi. Sabahın erken saatlerinde mahallelerdeki ara sokakları dolaşan soyguncuların dikkatini, üzerinde bir güvenlik kamerası şirketinin reklamı olan otomobil çekti. Bunun üzerine şahıslar, araçlarından inerek Bayram Yüksel'e ait aracın bagajını arka camından kontrol etti. Bagajın malzeme yüklü olduğunu fark eden soyguncular, araçta bekleyen diğer soyguncuya giderek durumu anlattı. Soygunculardan diğeri ise sigara yakarak soyacakları aracın bulunduğu evin etrafını kolaçan etti. Herhangi bir olumsuzluk olmadığını fark eden soyguncular, aracı soymaya karar verdi.
3 SANİYEDE CAMI PATLATTILAR, 30 SANİYEDE ARACI SOYDULAR

Araçta bekleyen soyguncu ilk olarak araçla geri geri gelerek soyacakları aracın arkasına yanaştı. Aracın camını patlatacak olan soyguncu da, kırmızı bir eldiven giyerek cebinden tornavida çıkarttı. Ardından soyguncu tornavidayı aracın camına soktu ve yaklaşık 3 saniye içerisinde arka camını patlattı. Daha sonra tornavidayı aracına bıraktı. Patlayan camdan kafasını içeriye sokan diğer soyguncu da bagajdan malzemeleri çıkartarak diğer aracın bagajına koydu. 2 soyguncu yaklaşık 30 saniye içerisinde 2 bin 500 lira değerindeki güvenlik kamera malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sabah saatlerine iş yerine giderken aracının soyulduğu fark eden Bayram Yüksel ise durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olayın yaşandığını yerdeki güvenlik kameralarına incelemeye alarak soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, camı, otomobili, patlatıp, saniyede, soydular


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Camı Kabul Et Red Et : ))) Z-Lined Komik Loglar 27 24 Ağustos 2015 21:47
ULU CÂMİ’NİN AÇILIŞI Desmont Tarih 0 18 Kasım 2014 21:53
DERYA ÜZRE CAMİ Desmont Tarih 0 14 Kasım 2014 18:54
Ön Camı Yok 350 km Hız Yapıyor Kralice Otomobil Haberleri 5 31 Aralık 2008 22:56
PTT'yi SOYDULAR Collettivo Haber Arşivi 1 24 Eylül 2008 10:19