IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2015, 20:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tatvan'da katliama destek afişi




Bitlis’in Tatvan ilçesindeki bir billboard sosyal medyada tepkilere neden oldu. Söz konusu afişte Paris’te 12 kişinin hayatını kaybettiği Charlie Hebdo’ saldırısıyla ilgili olarak, “Selam olsun Allah’ın Resulu’nün öcünü alan Kuaşi kardeşlere Allah şehadetinizi kabul etsin. Siz vurulunca demokrasi biz öc alınca terörizm” ifadeleri yer aldı. Bildoardla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bilboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir" dedi. Afiş daha sonra kaldırılarak yerine belediyenin Kürtçe kursu afişi asıldı.


Bitlis'in Tatvan İlçesi Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Paris'teki terör saldırılarıyla ilgili ilçedeki bilboarda yer alan ilana ilişkin, "Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bilboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir" dedi. Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde bulunan bilboardların ihalesinin, kendilerinden önceki belediye tarafından yapıldığını ve kullanımının ihaleyi alan reklam şirketince takip edildiğini belirtti. Reklam şirketinin sözleşmesinin de halen devam ettiğini vurgulayan Aksoy, "Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bilboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir. Bilboardlar belediyenin sorumluluk alanında değil. Şayet böyle bir olay olmuşsa da muhatap ihaleyi kazanan firmadır" ifadelerini kullandı.
İlçe merkezindeki bir bilboardda, Fransa'nın başkenti Paris'teki haftalık mizah dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı düzenleyen teröristleri övücü nitelikte yer alan ilan, sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

A.A.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
afişi, destek, katliama, tatvanda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK Tatvan'da 5 Kişiyi Kaçırdı. Düş Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2011 17:06
Bitlis Tatvan İlçesi Sim Doğu Anadolu Bölgesi 0 18 Ağustos 2011 04:57
Tatvan'da 291 kaçak yakalandı Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 22:47