IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2015, 18:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul Adliyesi’nde ilginç sergi




İstanbul Adalet Sarayı'na girişte vatandaşlardan el konulan kesici ve delici aletlerin adliyede sergilenmeye başlandı. Başsavcı Hadi Salihoğlu sergi açılışında, "Bunların hepsi herhalde iyi niyetle buraya sokulmuşlar" diye espri yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul Adalet Sarayı'na girişte vatandaşlardan el konulan kesici ve delici aletler, adliyede sergilendi. Başsavcı Hadi Salihoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ile bazı başsavcıvekilleri ve komisyon üyeleri kurdele keserek serginin açılışını yaptı. 2 bin 500 yakın kesici ve delici aleti gören Salihoğlu, "İnşallah bir daha böyle sergi yapmayız." temennisinde bulundu. Sergide ayrıca, unutulan eşyalar da sergilendi.
İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda x-ray cihazına takılan ve özel güvenlik görevlilerin yaptığı aramalarda ele geçirilen delici, kesici ve sakıncalı aletlerin yer aldığı bir sergi adliyenin C bloğundaki atriumda açıldı.
ESPRİLER DAMGA VURDU

Serginin açılışını İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu kurdele keserek yaptı. Sergiyi başsavcı vekilleri ve hakimlerle birlikte gezen Salihoğlu'nun yaptığı espriler gülüşmelere neden oldu. Kemer tokasına gizlenmiş şekildeki çakıyı gören Başsavcı Salihoğlu, "Adam kesen kemer" diyerek espri yaptı.

Ele geçirildiği belirtilen sopaya gören Salihoğlu, "Bu üzerinde geliyor adliyeye, bunu ne yapacak, sobaya atacak galiba? Bu yakalanmayacak mı? Bunu neresinde adliyeye getiriyor?" demesi gülüşmelere yol açtı. Sergilenen eşyalar arasında, yakalanmayıp bulunanlar da vardı. Sahipleri bilinmeyen gözlükler, saatler, telefonlar, ayakkabılar ile bir fotoğraf tarayıcısı da çoğunluğu kesici ve delici olan aletler arasında sergilendi.
2 BİN 500 CIVARINDA KESİCİ, DELİCİ ALET

Açılışın ardından konuşan İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu, "Adliyemizde güvenliği sağlayan grubun yaptığı çalışmalar sonucu ele geçen yasak maddeleri ayrıca buluntuları burada sizlerle paylaşmak istedik. Göreceksiniz çok enteresan bıçaklar delici kesici aletler, sopalar, biber gazları burada sergileniyor" diye konuştu.

"Bunların hepsi herhalde iyi niyetle buraya sokulmuşlar" şeklinde espri yapmayı da sürdüren Salihoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi, "2 bin 500 civarında kesici delici alet, diğerleriyle beraber 2 bin 700'e yakın eşya ele geçmiş. Biz bunları daha önce yaptığımız gibi belli bir müddet sonra mahkeme kararıyla müsadere edeceğiz. Bu da bize ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Bunların ele geçmesinde fedakarca çalışan Akdeniz Güvenlik elemanlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra böyle sergi yapmayız. Kimse böyle aletleri buraya getirmez" diye konuştu.
SERGİ HERKESE AÇIK

Sergi gün boyu adliyenin C bloğundaki atriumda açık olacağı belirtildi.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adliyesi’nde, ilginc, sergi, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul Adliyesi'nde Şüpheli Paket Alarmı Kralice Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2008 19:29