IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2015, 01:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Direksiyonda kim vardı




LYS’den çıkıp eğlenmeye giden 7 gencin bulunduğu otomobilin bir evin bahçesine düşmesi sonucu iki genç kızın öldüğü kazada, sürücünün kimliği belirlenemedi. Direksiyondaki kişi, araçta çekilen son görüntülerden belirlenecek.


BURSA’da geçen yıl 23 Haziran’da Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) ardından verdikleri partiye katıldıktan sonra manzara izlemek için gece geç saatte Mudanya’ya giden gençlerin bulunduğu otomobil, virajı alamayınca, bir bahçeye düştü. Sürücüsü tespit edilemeyen otomobilde bulunanlardan İdil Bayar ve Beyza Varol öldü, 5 genç de yaralandı.

15 YIL İSTENİYOR

Taburcu olduktan sonra tutuklanan Berk Tolga Ş. (21) ile Berfu Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İddianamede ‘sürücü’ olduğu iddiasıyla tek sanık olarak gösterilen Berk Tolga Ş.’nin Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘taksirle birden fazla kişinin ölüm ve yaralanmasına sebep olmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.Berk Tolga Ş., kaza sonrası hafıza kaybı yaşadığını, aracı da kullanmadığını söyledi. Berfu Ç. ise, babasının çalıştığı şirkete ait aracı haber vermeden aldığını, ehliyetsiz olduğunu anlattı. Kaza sırasında kendisinin arka koltukta olduğunu söyleyen Ç., “Oraya kadar aracı ben kullanıyordum. Burada 1 saat oturup sohbet ettik. Otomobilde içki vardı. Dönüşte otomobili kimin sürdüğünü bilmiyorum” dedi.

NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Diğer gençlerin de travma nedeniyle sürücünün kim olduğunu bilmediği söylediği duruşmada mahkeme, İdil Bayar’ın kazadan önce cep telefonu ile çektiği öne sürülen ve gençlerin yolculuk yaptıkları görüntüleri izledi. Mahkeme, görüntülerin kazadan ne kadar önce çekildiğini, Berk Tolga Ş.’nin bu görüntülerden sonra direksiyona geçip geçmediğini, geçmediyse olay anında aracı kimin kullandığını, kamera görüntülerini inceleyip, çekildiği saatleri belirleyerek tespit etmeye çalışacak.


2 ÖLÜMLÜ KAZADA SON SELFIE DELİL
Cep telefonuyla çekilen görüntülerde hakkında 15 yıl hapis istenen sanık Berk Tolga Ş.’nin sürücü koltuğunda değil, arka koltukta oturduğu görülüyor. Görüntülerde gençler iddiaya göre aldıkları alkolün de etkisiyle şakalaşıyor.


DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
direksiyonda, kim, vardı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
George Clooney'e Şoför Olur Direksiyonda Tarkan Dinlerim Cemalizim Otomobil Haberleri 0 13 Mart 2012 15:28
Sürücülerin direksiyonda yapmadığı kalmadı! Slipknot Otomobil Haberleri 0 26 Temmuz 2010 15:42
Doktor direksiyonda kalp krizinden öldü Cemalizim Haber Arşivi 0 13 Mart 2010 17:18
Direksiyonda WiFi keyfi! Dilara Otomobil Haberleri 0 26 Mart 2009 13:16