IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2015, 11:55   #1
Çevrimdışı
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Artık Her Şey İnternete Bağlanacak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen etkinlik 9 Ocak tarihine kadar sürecek. Sektördeki sontrendlerin sergileneceği fuarda özellikle nesnelerin interneti (IoT)ve sürücüsüz araç teknolojileri öne çıkacak.

BEBEĞİN SÜT İÇME HIZI YAKIN TAKİBE ALINIYOR

Uyku sorunundan şikâyet edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Sleep Phonesadlı ürün başa takılan sıradan bir bant görünümünde. Ancak üreticiler bandı farklı özelliklerle donatmış. Buna göre akıllı bant uyku sorunu çekeni müzik veya deniz dalgalarının şırıltısıyla uyutmaya yardımcı oluyor. CES teknoloji fuarında yetişkinlerin yanı sıra özellikle çocuklara yönelik pek çok yenilik sergileniyor. Basına özel tanıtımlarda ‘The Baby Glgl’ adlı ürün büyük ilgi çekti. Akıllı biberon olarak adlandırılabilir cihaz bebeğin sütünü içiş hızının yanı sıra içtiği miktarı da izliyor. Elde edilen bilgiler cep telefonuna gönderiliyor.

SULAMAYI UNUTTUM BAHANESİ TARİHE KARIŞACAK

Çocuklar için en küçük GPS üretildi Teknoloji bitki severleri de unutmadı. Daha önce benzerleri sergilenen ParrotPot yenilenmiş versiyonuyla beğeniye sunuldu. Hem akıllı telefon hem de tablet üzerinden yönetilen akıllı saksı sistemi çiçeklerin otomatik olarak sulanmasını sağlıyor. Sistem ayrıca gübre ve budanma dönemlerinde de haber veriyor.

BAVULLAR CEPLE KİLİTLENECEK

Sık sık yolculuk edenlere kolaylık geliyor. Artık hava alanlarında yapılan güvenlik kontrollerinde bavulu açıp kapatmak artık daha kolay olacak. Akıllı etiket sistemiyle çalışan yani bavul cep telefonu veya tablet üzerinden üretilen dijital bir kodla açılıp kapatılabiliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN EN KÜÇÜK GPS ÜRETİLDİ

Teknoloji bitki severleri de unutmadı. Daha önce benzerleri sergilenen ParrotPot yenilenmiş versiyonuyla beğeniye sunuldu. Hem akıllı telefon hem de tablet üzerinden yönetilen akıllı saksı sistemi çiçeklerin otomatik olarak sulanmasını sağlıyor. Sistem ayrıca gübre ve budanma dönemlerinde de haber veriyor. Fuarda çocuklara yönelik geliştirilen ürünlerin önemli bir bölümü güvenlikle ilgili. Here OGPS adlı saat özellikle küçük çocukların bulundukları yeri belirlemek için geliştirildi. Tasarımcılar bunun için küçük çocukların bileğine uygun olması için dünyanın en küçük GPS modülünü üretti.

UYKU SORUNUNA MÜZİKLİ DESTEK

Uyku sorunundan şikâyet edenlerin sayısıher geçen gün artıyor. SleepPhonesadlı ürün başa takılan sıradan bir bantgörünümünde. Ancak üreticiler bandı farklı özelliklerle donatmış. Buna göreakıllı bant uyku sorunu çekeni müzik veya deniz dalgalarının şırıltısıyla uyutmaya yardımcı oluyor.

Habertürk.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
artık, bağlanacak, İnternete, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'İnsan vücudu internete bağlanacak' Ezgi Haber Arşivi 1 29 Eylül 2012 10:23
2010 Yazında Eşarplar Artık Ayakkabılara da Bağlanacak :o) Hesna Ah Kadınlar 0 27 Ocak 2010 21:35