IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2015, 21:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akhisar Belediyespor 2-2 Eskişehirspor




Süper Lig'de sezonun ikinci devresine yeni hocalarıyla başlayan takımların karşılaşmasında Roberto Carlos'lu Akhisar Belediyespor, evinde konuk ettiği Skibbe'li Eskişehirspor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında Eskişehirspor'u misafir etti. Sezonun ikinci yarısına yeni teknik direktörlerle başlayan takımların kapışmasında
Roberto Carlos önderliğindeki Ege temsilcisi, iki defa yenik duruma düşse de yılmadı ve Michael Skibbe'nin öğrencileriyle 2-2'lik skorla berabere kaldı.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı müsabaka karşılıklı ataklarla başlarken, skordaki denge 44. dakikada bozuldu. Kırmızı-Siyahlı konuk ekip, Sezgin Coşkun'un filelere yolladığı golle öne geçmeyi başardı: 0-1. Taraflar soyunma odasına bu sonuçla giderken, ikinci devreye etkili bir başlangıç yapan Yeşil-Siyahlı takım, 50'de skoru eşitledi. Kaleyi karşıdan gören pozisyonda kazanılan serbest vuruşta meşin yuvarlağın başına geçen Bilal Kısa, şahane bir gole imzasını attı: 1-1. Bu gole, Es-Es'in yanıtı gecikmedi. Sahneye bu defa Onur Bayramoğlu çıktı ve takımına yeniden üstünlüğü getirdi: 1-2. Maçı bırakmayan Akhisar, 67'de bir kez daha skoru dengeledi. Ağları havalandıran isim Bruno Mezenga'ydı: 2-2. Kalan sürede taraflar girdikleri pozisyonlardan faydalanamadı ve kritik mücadele 2-2'lik skorla noktalandı.

Böylece ligde 3 maç sonra hanesine puana yazdıran, galibiyet hasreti ise 11 haftaya yükselen Akhisar Belediyespor, puanını 18'e çıkardı. Ege temsilcisi, bir sonraki müsabakasında Balıkesirspor'u ağırlayacak. Son 4 haftada 5'nci puanını elde eden Eskişehirspor da 17 puana yükseldi. Es-Es, gelecek karşılaşmasında Torku Konyaspor deplasmanına çıkacak.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
22, akhisar, belediyespor, eskişehirspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akhisar Belediyespor Vaz Te'yi kiraladı Seth Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 14 Ocak 2015 18:27
Beşiktaş 3-1 Akhisar Belediyespor Desmont Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 21 Aralık 2014 21:20
Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor Seth Haber Arşivi 0 06 Aralık 2014 23:43
Akhisar Belediyespor, yeni sezon çalışmalarını Akhisar'da sürdürüyor. Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 14 Eylül 2011 11:36