IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2015, 20:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emre Altuğ Boşanmanın Ardından İlk Kez Konuştu




Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla 7 yıllık evliliklerini noktalayan Emre Altuğ ve Çağla Şikel çifti ayrılığın ardından uzun süre sessiz kalmıştı. İlk olarak Çağla, boşanmanın ardından kendi programında konuşmuştu.

EMRE DE İLK KEZ KONUŞTU

Sessizliğini koruyan ve ayrılık hakkında konuşmayan Emre Altuğ, ilk kez bu konuda merak edilenlere cevap verdi ve şunları söyledi: İkimiz de kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz ama çocuklarımız için dünyayı değiştiririz. Kalbim de ağladı gözlerim de ağladı ama şu anda duruma alışma çabası içerisindeyim. Bu meseleyi saygı çerçevesi içinde sonlandırmamız çocuklarımız içindir. Yoksa biz kanlı bıçaklı olana kadar devam ederdik. Sorumluluğunu bilen çocuklarımız için yaşayan insanlarız. Asla ihanet olmadı. Ne Çağla ne ben bu haysiyet yoksunu tavra girmeyiz. Çok ciddi evreler atlatarak bu evliliği koruduk." dedi.

Çağla Şikel de boşanmanın ardından şunları söylemişti:

"NASIL GÜLÜP, EĞLENİYORSUN DİYORLAR"

İlk ve son kez konuşuyorum. Ben burada gülüp eğleniyorum. 'Nasıl bu kadar çabuk toparladın' diyorlar. Şimdi ben aşçı olsam yemek yapmayacak mıyım! Bu benim işim ve paramı buradan kazanıyorum. Bu benim işe saygımdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"BOŞANMAYA DAHA ÖNCE KARAR VERDİK"

Emre ile güzel bir evlilik yaptık. İki güzel çocuğumuz oldu. Boşanma kararını daha önce aldık. Hakkımızda senaryolar yazılmaya başladı. İsmi geçen kişi benim arkadaşımdır, arkadaşım kalmaya devam edecek.

"GÖĞSÜMÜN AÇILMASI TALİHSİZ BİR OLAYDI"

"Onun dışında bundan aylar önce yayında bir kaza yaşamıştım. Biliyorsunuz göğsüm açılmıştı. Bunun üzerine ben sustum, çok bir şey söylemedim. Çünkü hem benim, hem de ailem için çok talihsiz bir olaydı. Orda dediler ki 'Çağla göğsünü bilerek açtı', 'Çağla göğsünü reyting için açtı', 'Çağla göğsünü açtı ama hala reyting yapamadı' gibi cümleler kurdular. Onlara hiçbir şey söylememiştim. Tek bir cümle var. Kendileriyle zaten hesaplarımız devam ediyor. Ben o dalga geçtiğiniz, ne biçimmiş, bilmem neymiş dediğiniz sizi memnun edemediğim göğüslerimle 2 tane çocuk emzirdim. Bununla da gurur duyuyorum."

"ÇOCUĞUMA ALDIĞIM AYAKKABIYLA DALGA GEÇTİLER"

"Dedim ki 'çocuğuma 1500 liralık ayakkabı almam. Devir ekonomi devri. Artık dikkat etmem gerekiyor harcamalarıma. Onların geleceğine yatırım yapmam gerekiyor' dedim." "'Vah vah Çağla Şıkel'e bak 1500 liralık ayakkabıyı da alamıyormuş" dediler. 'Gelin arkadaşlar aramızda para toplayalım da çocuğuna ayakkabı alsın' diye dalga geçtiler."

"AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİLER"

"Ağza alınmayacak küfürler, hakaretler sosyal medyada dolaştı. Hiç ağzımı açmadım hepsine 'eyvallah' çektim. Çünkü kimsenin benimle ilgili düşüncelerini değiştiremem. Bu mümkün değil ama çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. Dolayısıyla o yazan kişi kendini çok iyi biliyor. Sadece bunlarla ilgili değil, başka şeylerde var söyleyemeyeceğim. Kendini çok iyi biliyor. Mahkemede onunla göz göze hesaplaşacağım."

"BİZ ÇOK GÜZEL YUVA KURDUK"

"Biz çok büyük bir aşk ve sevgiyle bunu her zaman söyledim sevgili Emre Altuğ ile yuva kurduk. İki tane dünya güzeli yavru sahibi olduk. Herşey çok güzeldi. İnsanlar şaşırmış olabilirler ama biz bu kararı dün alıp bugün boşanmadık. Biz bu kararı almamak için çok çaba sarfettik ve gerçekten çok zor alınmış bir karar..."

"EMRE'YE HALA SAYGIM, SEVGİM SONSUZDUR"

"Hala kendisine sevgim saygım sonsuzdur. Bu arada çıkabilecek dedikodulara karşı da biz yayın yasağı ve tedbir kararı aldık. Bu gerçekten önemli bir karardır. Bu kararı hiçe sayarak asılsız dedikodu veya senaryolar üretilmeye devam ediyor. Bunlara dur demek için ismi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne öncesinde, ne şimdi, ne de sonra böyle bir şey olması imkansızdır. Emre Altuğ ben ölene kadar, tabii ki o da son nefesine kadar çocuklarımın babasıdır. Ben de iki çocuk annesiyim hepinizden biraz daha özveri, biraz daha saygı rica ediyorum."



haberlercom

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altuğ, ardından, boşanmanın, emre, kez, konuştu, İlk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Ali Sunal'la... AngeL Haber Arşivi 0 05 Ekim 2014 16:44
Emre Altuğ - Bu Kadar Mı? Lcia D, E, F, G 0 30 Eylül 2014 22:03
Emre Altuğ Hayatı Sır Sanatçılar 0 10 Eylül 2013 08:27
Emre Altuğ ~ Aşk-ı Kıyamet dreamy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 30 Ağustos 2009 21:53