IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2015, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deniz Seki'nin duruşma tarihi belli oldu




Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve cezaevine giren Deniz Seki'ye vasi tayin edilmesi için mahkemeye başvuru yapıldı. Durşma tarihi belli olan Deniz Seki vasi olarak kardeşi Serkan Seki'yi seçti. Peki Deniz Seki kimdir? İşte o detaylar...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sanatçı cezasını çektiği Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı cezaevi, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Başvuru dilekçesinde; Seki'nin 1 yıl üstünde hapis cezası aldığı, Medeni Kanun gereği kendi eliyle hukuki işlem doğuracak fiili ehliyetinin düştüğü ve adına işlem yapabilmesi için vasi atanmasını istendi.

Mahkeme, başvuruyu değerlendirmeye alıp fiili vasi tayini için duruşma günü belirledi. Medeni Kanun'a göre, önce Deniz Seki'nin istediği bir vasi varsa ona karar verilecek.

Eğer vasi yoksa mahkeme yakınlarından başlamak üzere bir vasi tayini yapılacak. Deniz Seki, "Anayasa Mahkemesi dosyamı ele alsa, kapatılan bir mahkemenin mağduru olduğumu görecek" demişti.

Medeni Kanun'a göre, önce Deniz Seki'nin istediği bir vasi varsa ona karar verilecek. Ünlü sanatçının vasi olarak kardeşi Sedat Seki’yi istediği öğrenildi.

Deniz Seki kimdir?

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Kız lisesinden mezun olduktan sonra, sunuculuk yapmaya başladı. Ancak müziğe ilgisi daha fazlaydı. Bu yüzden 1994 yılında müzik piyasasına atıldı. Emel Müftüoğlu ve Kenan Doğulu gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. 1995 senesinde şarkı yarışmasına katıldı ve bu yarışmadan birincilikle döndü.

İlk olarak ”Hiç Kimse Değilim” adlı albümü 1997 yılında piyasaya çıktı. Deniz Seki toplamda 7 albüm çıkarttı ve 3 ayrı filmde oynadı. Özel hayatıyla 2010 yılında gündemi bir hayli meşgul etti. ”Uyuştucu Ticaretine Yardım” suçundan 9 yıla kadar hapsi istendi. Ardından tutuklanan Deniz Seki 8 ay hapis yattı. Uzun zamandır aranan ve 4 yıl daha hapis yatması gereken Deniz Seki 15 Kasım 2014 tarihinde tekrar tutuklandı.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
belli, deniz, duruşma, oldu, sekinin, tarihi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uğur Kurt'un duruşma tarihi belli oldu Desmont Haber Arşivi 0 31 Aralık 2014 18:59
Deniz Seki koğuşun meleği oldu Seth Haber Arşivi 0 20 Kasım 2014 11:51
Deniz Seki Diyeti, Deniz Seki Nasıl Zayıfladı?, Deniz Seki Nasıl Kilo Verdi? Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Şubat 2014 20:56