IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2015, 17:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emre Altuğ'dan Çağla Şikel hakkında bomba açıklama




Emre Altuğ boşanma sonrasında bomba yaratacak açıklamalar. Türkiye'nin en çok beğenilen en gözde çiftlerinden Çağla Şikel ve Emre Altuğ sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Boşanmanın ardından hiç konuşmayan Emre Altuğ, suskunluğunu bozdu ve ilk kez konuştu. Detaylar haberimizde...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Emre Altuğ magazin gündemine bomba gibi oturan boşanmanın ardından ilk kez konuştu ve ayrılmalarının gerekçesini anlattı. TV 8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Emre Altuğ, Çağla Şikel ile ayrılmalarının nedenini anlattı. Sürpriz bir kararla boşanan Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti magazin gündemine bomba gibi oturmuştu. Ayrıldıktan sonra ihanet iddialarına karşılık veren Emre Altuğ, boşanmalarının Kerem Tunçeri ile bir ilgisi olmadığını açıkladı.

Emre Altuğ, “Kesinlikle onunla bir alakası yok. O yayınlanan fotoğrafta yer alanlar bizim tatilleri birlikte geçirdiğimiz arkadaşlarımız. O fotoğraf bizim Çağla ile sahibi olduğumuz otelin kulübünde çekilmiş bir fotoğraf. Ben böyle bir şeye ihtimal vermedim vermem de.” dedi.

Evliliklerini son ana kadar kurtarma çabası içinde olduklarını söyleyen Altuğ, boşanmalarının gerekçesini şöyle açıkladı: “Evliliğimizi son ana kadar kurtarma çabası içindeydik. Farkına varmadığımız bir şekilde aşkımız bittiği için ayrıldık biz” dedi.

ÇAĞLA ŞİKEL'DE CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Çağla Şikel, sunuculuğunu yaptığı 'Herşey Dahil' programında en son çıkan ihanet haberleri hakkında açıklama yaptı; ''Son günlerde hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak bir açıklama yapmak istiyorum. Benim için Çağla ekranlarda hala gülüyor, dans ediyor diyorlar, bu benim işim ekmek parası için yapmak zorundayım. Eline telefonu alanın, klavyesi olanı biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Geçtiğimiz aylarda canlı yayında göğsüm açıldı Reklam dediler. 'Ay ne biçim' dediler... Ben sizi memmun edemediğim göğsümle 2 çocuk emzirdim bununla da gurur duyuyorum. Ama çocuklarım ile ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur.'' dedi.

İSMİ GEÇEN KİŞİ....

''Bunları yazan kişi kendini iyi biliyor onunla gözgöze mahkemede görüşeceğiz. Biz Emre Altuğ ile aşkla ve sevgiyle evlendik dünya güzeli 2 çocuk yaptık. Her şey çok güzeldi. Biz ayrılık kararını dün alıp bugün boşanmadık. Hiç kolay olmadı. Kendisine saygım ve sevgim sonsuzdur. Haberlerde ismi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne önce ne şimdi ne de sonra bunun olması söz konusu değildir. Emre Altuğ son nefesime kadar çocuklarımın babasıdır. Biraz daha özveri rica ediyorum'' açıklamasında bulunmuştu.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklama, altuğdan, bomba, Çağla, emre, hakkında, Şikel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çağla Şikel'in boşanmasına ilişkin Alişan'dan net açıklama AngeL Haber Arşivi 0 20 Ocak 2015 03:34
Çağla Şikel ile Emre Altuğ boşanacakları haberlerini doğruladı. Düş Haber Arşivi 1 06 Ocak 2015 21:52
Çağla Şikel'in göğüs kazası hakkında tweet attı Lilith Haber Arşivi 3 22 Eylül 2014 00:25
Çağla Şikel Resimleri, Çağla Şikel Fotoğrafları Violent Yerli Ünlü Resimleri 0 25 Şubat 2014 20:07