IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2015, 22:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe 5-0 Bayburt İl Özel İdare




Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda karşılaşmasında Fenerbahçe, Bayburt İl Özel İdare'yi 5-0'la geçti, Trabzonspor maçı öncesi moral buldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

90 + / Hakan Ateşler

FENER TER ATTI

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt İl Özel İdare karşısında aldığı 5-0'lık galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi, Trabzonspor maçı öncesi adeta ter attı. Yarinki Kayseri-Altınordu maçı, liderin kim olduğunu belirleyecek.


KADIKÖY'DE 10 BİN BAYBURTLU

Bayburtlular'ın tam 10 bin kişilik desteği, konuk ekip için "Acaba bir sürpriz yapabilirler mi?" sorusunu sordurdu futbolseverlere... Bir kale arkası tribününü konuk ekibe açan Fenerbahçe yönetimini de kutlamak lazım. Derbilerde de tüm konuk takımlar adına bir tribünün açıldığını görmek dileğiyle...

İsmail Kartal bu maçta gençlerden sadece Uygar ve Ramazan'a ilk 11'de yer verdi. Maç öncesi bir grup Trabzonsporlu taraftarın Bayburtlular'ın arasına sızması küçük çaplı bir gerginlik oluşmasına sebep oldu.

Sarı Lacivertliler maça baskılı başlayan taraftı. 18'de Pierre Webo, Sow'un sol kanattan ortasında kilidi açan isim oldu. Kafayla düzgün vuruşu skoru 1-0 yaptı.

Bu golden 3 dakika sonra 21'de bir önceki kupa maçının yıldızı genç Ramazan Civelek skoru 2-0 yaptı. 33'te cezasahasındaki karambolde Mehmet Topal farkı üçe çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya istekli başlayan taraf konuk ekip Bayburt oldu. Konuk ekip şok ve hızlı ataklarla Fenerbahçe kalesini yokladı. Biraz şanslı olsalar erkenden farkı ikiye indirebilirlerdi ancak gollerin kaçması morallerini bozdu, dirençlerini kırdı.

HADİ ARTIK EMENIKE...

56'da Sow kendi atmadı Emenike'ye "sen at" dedi ancak Nijeryalı bom boş pozisyonda hem topu kontrol edemedi hem de yavaş kaldı. Topu da üstten auta attı. Emenike'nin son Karabük maçındaki mutluluğuna rağmen belli ki hala kafası karışık... Çünkü kafası rahat bir forvet, özellikle böyle bir maçta o topa gelişine dokunur ve rahat bir gol atardı.

63'te benzer pozisyonda Webo golü attı. Kamerunlu burada doğru olanı yaptı ve altıpasta boş pozisyonda gelişine vurarak rahat bir gol kaydetti.

75'te maçın yıldız Pierre Webo hat-trick yaparak skoru 5-0'a getirdi. Webo sol kanattan gelen ortaya ceza sahasında basit bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe maçtan 5-0'lık galibiyetle ayrılarak Trabzonspor maçı öncesi moral buldu. İsmail Kartal da özellikle Sow-Emenike-Webo forvet hattıyla bu maç öncesi golcülerini çalıştırdı.

Kayserispor yarın Altınordu karşısında kazanamazsa Fenerbahçe grubunu lider tamamlayacak. F Grubu'nu Beşiktaş ikinci sırada bitirirse ikinci turda derbi mücadelesi oynanacak.

FANATİK

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
50, bayburt, fenerbahce, İdare, Ül, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe-Bayburt Grup Özel İdare maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Fenerbahçe 0 03 Şubat 2015 11:44
Diego Ribas, Bayburt Özel İdare Asbaşkanı'na kızdı! Seth Fenerbahçe 0 17 Aralık 2014 12:41