IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2015, 00:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayern Münih 1-1 Schalke 04




Bundesliga'da lider Bayern Münih, sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yaptı. Wolfsburg deplasmanından 4-1'lik mağlubiyetle ayrılan Bavyera devi, bu kez evinde Schalke 04'le 1-1 berabere kaldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Almanya Bundesliga'da sezonun ilk devresini 17 maçta 14 galibiyet ve 3 beraberlikle noktalayan Bayern Münih, ikinci yarıya oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Wolfsburg'a konuk olduğu müsabakada 4-1'lik hezimete uğrayan Pep Guardiola'nın öğrencileri, 19. haftada Schalke 04'ü misafir etti. Bavyera devi, uzun süre 10 kişiyle mücadele ettiği karşılaşmada öne geçmeyi başarsa da üstünlüğünü koruyamadı ve Mavi-Beyazlı rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Boateng kızardı

Allianz Arena'nın ev sahipliği yaptığı maçın 17. dakikasında Jerome Boateng, ceza sahasında Sidney Sam'i arkadan yaptığı müdahaleyle düşürdü. Penaltı kararı veren hakem Bastian Dankert, Boateng'e kırmızı kart gösterdi, Bayern 10 kişi kaldı. Schalke'de beyaz noktaya gelen Eric Choupo-Moting, kaleci Manuel Neuer'e takıldı ve büyük bir fırsat kaçtı. Takımlar golsüz eşitlikle soyunma odasına gitti. Kırmızı-Beyazlılar, 67'de Hollandalı yıldız futbolcu Arjen Robben'in kaydettiği golle skordaki dengeyi bozdu: 1-0. Bu gole, Schalke 04'ün yanıtı ise gecikmedi. Dakika 72'de sahneye çıkan Benedikt Höwedes durumu yeniden eşitledi: 1-1. Kritik müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Bayern koltuğu korudu

Böylece galibiyet hasreti 2 haftaya çıkan Bayern Münih, puanını 46 yaptı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Guardiola'nın ekibi, bir sonraki maçında Stuttgart ile deplasmanda karşılaşacak. Kaybetmeme serisini 4 karşılaşmaya yükselten Schalke 04, puanını 31'e çıkardı. İtalyan teknik patron Roberto Di Matteo'nun öğrenciler, gelecek hafta sahasında Borussia Mönchengladbach ile kapışacak.

Günün diğer sonuçları:

Eintracht Frankfurt-Wolfsburg: 1-1
M'Gladbach-Freiburg: 1-0
Hannover 96-Mainz 05: 1-1

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
04, 11, bayern, münih, schalke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
M'gladbach - Bayern Münih: 0-0 Seth Haber Arşivi 0 26 Ekim 2014 21:01