IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2015, 00:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Chelsea Zirvede Farkı Açıyor: 1-2





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İngiltere Premier Lig'in 24. hafta mücadelesinde Jose Mourinho'nun Chelsea'si, Aston Villa deplasmanında Hazard ve Ivanovic'in golleri ile zafere uzandı ve takipçisi Manchester City'nin Etihad'da Hull City'ye berabere kalmasıyla puan farkını iyice açtı.

Müsabakaya çok baskılı başlayan Chelsea, henüz sekizinci dakikada Belçikalı yıldızı Eden Hazard'ın golüyle üstünlüğü ele geçirdi. Wllian'ın güzel pasında ceza alanına süzülen genç yıldız, altıpasın hemen önünde güzel bir vuruşla skoru 1-0 yaptı.

Konuk ekip, Oscar ve Cahill ile net pozisyonlar yakaladığı ilk yarıda skoru arttırmayı başaramadı ve devre 1-0'lık Chelsea üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya ise ev sahibi hızlı bir golle başladı. 48'te Gil'in ortasını iyi takip eden Okore yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla Courtois'yı avladı ve skora denge getirdi. Golden sonra abartılı bir sevinç gösterisi yapan Fildişili savunmacı, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Beraberlik sayısının ardından tekrar kendini toparlayan ve Willian'ın etkili futboluyla Aston Villa'yı bunaltmaya başlayan Chelsea'nin cevabı fazla gecikmedi. 66. dakikada Azpilicueta'nın ortasında diğer bek Ivanovic penaltı noktasının biraz gerisinden müthiş bir vuruşla tekrar takımını öne geçirdi.

Kalan dakikalarda Aston Villa beraberlik için zaman zaman yüklenmeye çalıştı ancak oyunu domine etmeyi bilen Jose Mourinho'nun talebeleri, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan taraf oldu.



haberlercom

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
12, acıyor, chelsea, farkı, zirvede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık