IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2015, 10:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte çok konuşulan Başbakanın evi




Yunanistan’ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras'ın Atina'daki evi görüntülendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yunanistan’ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras Atina’nın orta halli Kipseli semtinin tepesindeki Uyum Sokağı’nda 7 katlı bir binanın çatı katında yaşıyor.

Komşuları aileyi mütevazı olarak tanımlıyor. Bir komşusu, “Seçimin ertesi günü elinde çöp poşeti ile çıktı. Çöpü bidona attı. Arabasına binip gitti” diye anlattı.
Hürriyet'teki habere göre Atina’da orta direk, hatta fakir nüfusun, hayli de yabancı göçmenin yaşadığı Kipseli semtinin tepesinde daracık bir sokak. Bir tarafında ortalama 10 yıllık yeni sayılabilecek birkaç apartman.

Armonia sokağına bakınca, apartmana bakınca, önceki Yunan başbakanları geçti
aklımızdan. Çipras’dan önceki Başbakan Andonis Samaras’ın sosyete semti Kifisia’da, ondan önceki Yorgo Papandreu lüks Kastri’de, ondan da önceki Kostas Karamanlis Atina dışında Rafina sahil kasabasında (villa) yaşıyordu. Polisler önce izin vermiyor, sonra daha anlayışlı davranıyor. “Bu noktadan ileri gitmeyin” diyerek.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yan apartmandan, köpeğini gezdirmeye çıkan Sthathis Pitukas orta halli besbelli. Soruyoruz. “Mükemmel insanlar. Bütün aile öyle. Özellikle Çipras’ın hayat arkadaşı Beti’yi hemen hemen her gün çocuklarıyla dolaşmak için çıktığında görüyoruz. Çok sade insanlar tıpkı bizim gibi” diyor.

‘Beti’, Peristera Baziana’nın kısaltması. Çipras ile resmen evli değiller. Birlikte yaşama sözleşmesi imzalamışlar. Çocuklardan büyük olanın adı Fivos-Pavlos, küçük olanın adı ise Latin devrimci gerilla Ernesto Che Guevera’dan esinlenmiş; Orfeas-Ernesto.
Evelallah başaracak
Adının Rania olduğunu öyleyen orta yaşlı bir kadın, Çipras ile 25 Ocak’taki seçim zaferinden bir gün sonra karşılaştığını belirterek “Başbakan evinden çıktı. Elindeki çöp dolu poşeti bidona bıraktı. Arabasına binip gitti” diye konuştu.

Armonia sokağında dükkan yok. Dik yokuştan indiğimizde karşımıza bir kahve çıkıyor. İskambil oynayan, televizyon izleyen emeklilere soruyoruz: “Başbakanın Kipseli’de yaşadığı için sevinçliyiz. Aleksis ötekiler gibi değil” diyorlar. Ya beklentileri? “Prota o theos tha ta kataferi” (Evelallah başaracak).
Komşular ne dedi
“Çok mütevazı bir aile. Bir süre önce o apartmanın 5’nci katında oturan bir İngilizce öğretmeni çocuğu için yaşgünü partisi düzenlemiş. Beti çocuklarını alıp gelmiş. Diğer kadınlarla yemek tarifleri hakkında bile konuşmuş.”

Az ileride bir market: “Çipras’ı görmedik ama Beti geliyordu. Yunan başbakanın eşi olduğunu yeni öğrendik.”

Bu arada, Çipras’ın güvenlik nedenleriyle Kipseli’den armatörlerin yaşadıkları, yabancı temsilciliklerin rezidanslarının olduğu Paleo Psihiko’ya taşınması için ev aradığı iddia edilmişti. Beti’ye “Gidecek misiz” diye sormuş bir komşusu. Cevap: “Taşınacak olsak bilmez miydim?”



haber7

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakanın, cok, evi, konuşulan, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakanın bilgisayarı çalındı Seth Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2014 14:46
Başbakanın sözünü ettiği 5 kız . LeyLa Haber Arşivi 0 17 Kasım 2011 12:09
Başbakanın bilgisayarı hacklendi! Yunus Haber Arşivi 0 29 Mart 2011 08:51