IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2015, 21:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bursaspor 3-1 Gençlerbirliği




Bursaspor, geriden geldiği mücadelede Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bursaspor ile Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor, geriden geldiği mücadelede Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.

Mücadelede gol perdesi, 21. dakikada açıldı. İrfan Can Kahveci'nin açtığı ortada ceza sahası içerisinde topla buluşan Stancu, iyi bir kontrolle topu önüne aldı ve düzgün vurarak ağları havalandırdı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Gençlerbirliği, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Gençlerbirliği, ikinci yarıya aynı 11'le başlarken Bursaspor'da bir değişiklik vardı. Teknik direktör Şenol Güneş, Bekir Yılmaz'ın yerine Samuel Holmen'i sahaya sürdü.

Bursaspor, 56. dakikada Fernandao ile mutlak bir gol fırsatı yakaladı. Aleksandr Hleb'in uzaklaştırmak istediği top altıpas üzerinde Brezilyalı futbolcunun önünde kaldı. Golcü oyuncu çok kötü vurdu, top üstten auta gitti.

Josue'den müthiş gol

Konuk takım Gençlerbirliği için ikinci yarıda oyunun rengi değişti. Bursasporlu Josue, 66. dakikada ceza sahasının dışından çok sert vurdu, top ağlarla buluştu.

Karşılaşmada son dakikalar oynanırken sahneye Samuel Holmen çıktı. İsveçli oyuncu, 90. dakikada Fernandao'nun kaleciden dönen şutunu tamamladı ve Bursaspor'a galibiyeti getiren golü attı.

Fernandao gollerine devam ediyor

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek, 90 dakikanın sonunda 5 dakika daha ilave etti. Uzatmaların son saniyeleri oynanırken Fernandao attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu gol aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.

Bursaspor, geriden geldiği karşılaşmada Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek Süper Lig'in 19. haftasını üç puanla kapattı.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
31, bursaspor, genclerbirliği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık