IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Şubat 2015, 17:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnce’den Hakan Fidan’a eleştiri




CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı eleştirerek, "Kendisi İmralı’ya yakın bir isim. Neden HDP’den değil de AKP’den aday oluyor ki? Daha önce Orta Doğuyu karıştırmıştı. Şimdi de istifası ile AKP’yi karıştırdı" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İHA
Antalya’nın Alanya ilçesinde dün CHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bugün Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve CHP Antalya eski Milletvekili Osman Özcan ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Muharrem İnce, CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şengül Yeşildal ve CHP Antalya eski Milletvekili Osman Özcan ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İnce, MİT Müsteşarlığı’ndan istifa eden Hakan Fidan’ın milletvekilliği adaylığıyla ilgili soruya, "Erdoğan’a sormadan istifa etmez. Bu bir danışıklı dövüş. Hakan Fidan MİT Müsteşarıyken Orta Doğu’yu karıştırdı. İstifa edince de AKP’yi karıştırdı. MİT’in başındayken Orta Doğu’yu birbirine kattı. Türkiye’nin dostu kalmadı. İstifa etti, AKP’yi karıştırdı. AKP’de bu direnç fazla olursa başta bu Bülent Arınç ve diğerleri olmak üzere Hakan Fidan’ın adaylığını istemiyorlarsa, onlara bir önerim var. Hakan Fidan’ın Öcalan ile de arası iyi. Bunu İmralı görüşmelerinden biliyoruz. HDP’den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" şeklinde yanıt verdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun "İster Kılıçdaroğlu olsun, ister başkası, bu yasa çıktıktan sonra kim eline molotof kokteyli alırsa, kim yüzünü maskeyle kapatırsa gerekli olan cevabı da alır" sözleri ile ilgili soru ise İnce şöyle yanıt verdi:
"Bence gölgeden çıksın, başbakanlık yapsın ve haddini bilsin. O modifiye başbakan. O başbakan görünümlü genel müdür aslında. Doğan görünümlü şahin gibi. Önce gitsin görevini yapsın. Alabiliyorsa da gelsin alsın. Yani ana muhalefet partisinin genel başkanını gelir alırmış. Sıkıyorsa gel al. Haddini bilecek insanlar. İslamın şartı beştir ama altıncısı da haddini bilmektir. Başbakansan başbakanlığını yapacaksın. Ana muhalefet partisinin liderini alacak adam bir demokraside olamaz. Bu tehdidi savuruyorsan bize de direnme hakkı meşru olur."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Küba’nın tepesine cami yakışır" sözlerini de eleştiren İnce, "Küba’da müslüman yok. Küba’ya cami yapılacak. Bunlar gündem saptırma olaylarıdır. Hırsızlığı, yolsuzluğu kapatmak için Osmanlıcayı tartışıyoruz. karma eğitimi, Küba’ya camiyi tartışıyoruz. Amerika’yı kim keşfetti onu tartışıyoruz. Küba’ya cami yapacağına Osmanlı’nın en büyük camisi olan Selimiye’nin olduğu Edirne’deki sorunları çözsünler. Sel altındaki Edirne’deki ırmak yatağını temizlesinler" dedi.
Alanya Gazeteciler Cemiyeti anı defterine yazan Muharrem İnce, öğle yemeğinin ardından ayrıldı.
(İHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eleştiri, fidan’a, hakan, İnce’den


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hakan Fidan sürprizi Desmont Haber Arşivi 0 13 Aralık 2014 17:46
Hedef Hakan Fidan Yunus Haber Arşivi 0 28 Aralık 2012 13:34
Hakan Fidan Başbakanlık Konutu'nda PassioN Haber Arşivi 0 16 Mart 2012 21:18
AKP'den Hakan Fidan'a jet koruma kalkanı N999 Haber Arşivi 0 11 Şubat 2012 15:20