IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2015, 01:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölümden Önce Son Fotoğraf




İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Bozdağ'a yaptıkları tırmanış sonrası dönüşe geçtikleri sırada buzda kayıp düşmesi sonucu hayatını kaybeden 48 yaşındaki öğretmen Dürdane Seringeç'in cenazesi memleketi Kahramanmaraş'a uğurlanırken, tırmanış öncesi çektirdiği son fotoğrafı ortaya çıktı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Neşet DİŞKAYA/İZMİR
Profesyonel dağcı olduğu belirtilen Seringeç'in Çin'de bir zirve yapmak için bu ülkeye uçak biletini aldığı, önümüzdeki günlerde Çin'e gitmeye hazırlandığı ileri sürüldü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Ödemiş sınırları içindeki Bozdağ'da düzenlenen dağcılık şenliğine katılan İzmir Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü üyesi olan Dürdane Seringeç, önceki gün öğle saatlerinde tırmanış dönüşünde 2 bin metre yükseklikte buzda düşüp yaklaşık 400 metre sürüklendi. Ağır yaralanan Göztepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Seringeç, Hava Kuvvetleri'ne ait bir helikopterle bölgeden alınarak İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
10 yıldır dağcılık yapan ve aynı zamanda eğitmen olan bekar Dürdane Seringeç'e, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. 2006'da Çin'deki 7 bin 546 metre yüksekliğindeki Muztagh Ata Dağı'na tırmanan ilk Türk kadın dağcı olan Seringeç'in cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Adli Tıp Kurumu önünde toplanan meslektaşları, öğrencileri, dağcı arkadaşları gözyaşı döktü. Talihsiz öğretmenin morgdan çıkarılıp cenaze aracına konulan tabutuna karanfiller atıldı. Burada konuşan, önceki gün birlikte tırmanış yaptığı arkadaşlarından Adnan Öztaş, "2 bin metrede talihsiz bir kaza yaşadık. Kayıp, yaklaşık 400 metre sürüklendi. 10 yıldır beraber tırmanıyorduk, partnerimdi, kardeşim gibiydi. Çok tecrübeliydi, herkesi yönlendirirdi. Herkesle iyi geçinen, herkese yardımcı olan bir arkadaşımızdı. Sürüklendikten sonra yanına indik, çıkardık ama kurtaramadık. Çok üzgünüz" dedi.
ÇİN'E GİTMEK İÇİN BİLET ALMIŞ
Cesedi memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine gönderilen Seringeç'in, Çin'de bir zirve yapmak için bu ülkeye uçak biletini bile aldığı, önümüzdeki günlerde Çin'e gitmeye hazırlandığı belirtildi.
ÖLÜMDEN ÖNCE SON FOTOĞRAF
Seringeç'in tırmanış öncesi arkadaşı Hülya Şenoğlu ile birlikte çektiği son fotoğrafı ortaya çıktı. Bozdağ'a tırmanmadan önce çekildiği belirtilen fotoğrafı Hülya Şenoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı ve altına, "Söyleyecek gücüm yok... Kazadan az önce çektiğim bu fotoğraf kaldı yalnızca.... Bir de kayarken yüzünde gördüğüm ifade kaldı hafızamda... Çok üzgünüm" diye yazdı. Şenoğlu'nun yayıldığı fotoğrafta Dürdane Seringeç'in 200' aşkın arkadaşı yorum yaptı.


Kaynak : HaberTürk

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fotoğraf, son, ölümden, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dijital Çağ’dan Önce Fotoğraf Hileleri Violent Fotoğrafçılık 0 04 Aralık 2014 21:15
Ölmeden 1 gün önce çekilen fotoğraf PassioN Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 20:46
Ölmeden 3 saat önce çektirdiği fotoğraf PassioN Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 20:12
Ölümden önce son bakış Kan Haber Arşivi 0 27 Mayıs 2008 13:13
Çanakkale Savaşından Önce Çekilmiş Bir Fotoğraf ! ReiS Haber Arşivi 2 11 Aralık 2007 17:56