IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2015, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tinerci bıçakladı demişti, akılalmaz detaylar!




Beyoğlu’nda 1.5 aylık hamile Zeynep Y.'nin geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardından akılalmaz bir olay çıktı. Eski eşinden hamile kalan kadının, kendisini sevgilisine bıçaklattığı iddia ediliyor.


SEVGİLİNİN OYNATILDIĞI SENARYO ÇIKTI

Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu, eski eşinden hamile kalan Zeynep Y.'nin (22) karnındaki bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisini de bu senaryoda oynattığı iddiası ortaya atıldı. Duyanı hayrete düşüren olay Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin takibiyle aydınlatıldı

"TİNERCİ BIÇAKLADI" DEDİ

Beyoğlu’nda bıçaklı saldırıya uğrayan Zeynep Y. ifadesinde saldırganın kendisinden sigara isteyen bir bağımlı olduğu söyledi. İfadesinin devamında ve tekrarında çelişkiler yaşaması üzerine polis daha ayrıntılı bir çalışma başlattı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ÇELİŞKİLİ İFADELER POLİSİ AYRINTILARA YÖNELTTİ

Saldırının yaşandığı nokta ve çevresindeki güvenlik kameralarının tamamı incelendi. Kayıtlarda Zeynep Y.'nin saldırıdan önce bir erkekle birlikte yürüdüğü görüldü. Söz konusu kişinin kimliği belirlendi. Kadının birlikte yürüdüğü kişinin Hamza T. (25) olduğu tespit edildi. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan Hamza T., polisleri bile şaşırtan bir iddiada bulundu. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu söyledi.

SEVGİLİDEN ŞOKE EDEN SÖZLER

Hamza T. akıllara durgunluk veren senaryoyu şöyle anlattı..

"Zeynep benim eski sevgilim. Yaklaşık 4 ay aynı evde yaşadık. Bazı sorunlar nedeniyle ayrıldık. Muğla’ya eski eşinin yanına gitti. İstanbul’a geldiğinde bir süre yine görüştük. Olaydan bir gün önce beni aradı. Buluşma teklifinde bulundu ve bir gün sonra buluştuk. Eski eşinden hamile kaldığını ve bu bebeği yok edip evlenelim teklifinde bulundu. Ben de onu çok sevdiğimden teklifini kabul ettim.

"KARNIMA BIÇAKLA VUR" DEDİ

Nasıl olacak diye sorduğumda ise "Bıçakla karnıma vur" dedi. Ben kabul etmedim. Cerrahi yöntemlerle halledelim dedim. Kabul etmedi. Beni de razı etti. Seyyar satıcıdan aldığımız küçük bıçakla olayın yaşandığı yere geldik. Bana zorla ısrarla yapmamı söyledi. Yapmak istemedim. Birkaç defa denedim ama yapamadım. Onun zorlamasıyla ve bana bağırıp vücudunu bıçağa yaklaştırmasıyla elimde bulunan bıçağın ucu karnına girdi. Sonra bana sen git dedi. Ben de bıçağı alıp gittim. Bıçağı daha sonra bir sokakta çöpe attım" dedi.

ONUN DA, KARNINDAKİ BEBEĞİN DE YAŞAMI TEHLİKEDE

Hamza T. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Zeynep Y.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü karnındaki bebeğin kaybedilme ihtimalinin de yüksek olduğu öğrenildi.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akılalmaz, bıçakladı, demişti, detaylar, tinerci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fatih'te tinerci dehşeti LeyLa Haber Arşivi 0 13 Eylül 2011 14:11
Şişli'de tinerci dehşeti Collettivo Haber Arşivi 0 04 Eylül 2008 15:53