IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2015, 23:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çaykur Rizespor 1-4 Fenerbahçe




Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu karşılaşmasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı Lacivertliler, tecrübeli oyuncularıyla çıktığı maçta zor anlar yaşasa da son dakikalarda tabelayı lehine çevirmeyi başardı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


90+ / Hakan Ateşler - Fanatik
Tecrübe kazandı: 1-4

Haftasonu ciddi anlamda fiziksel yorgunluk yaşayan iki takımın mücadelesinde gülen konuk ekip Fenerbahçe oldu. Kanarya 4-1'lik skorla çeyrek finale çıktı. Goller Kadlec, Bekir, Mehmet Topal ve Sow'dan geldi.

İsmail Kartal, Rize deplasmanında genç oyunculara forma vermedi. Yedek ama tecrübeli, ve ligde forma giyen oyunculardan oluşan bir kadroyla çıktı Yeni Rize Stadı'ndaki maça... Hikmet Karaman da birkaç as oyuncusunu dinlendirse de, güçlü bir takım sürdü sahaya...

Maçın ilk dakikası dolmadan Rizespor kolay lokma olmadığını Fenerbahçe'ye gösterdi. Ludovic Sylvestre'nin ceza sahası dışından şutu auta gitti. Ancak 5 dakika süren bu baskının ardından Sarı Lacivertliler oyunda dengeyi sağladı, sonra ise kontrolü tamamen ele geçirdi.

9'da Meireles'in kullandığı kornerde Bruno Alves kafayı vurdu, az farkla auta gitti.

23. dakikada Meireles'in soldan kullandığı serbest vuruşta Kadlec, kafayı çok güzel vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

43. dakikada top, ceza sahasında defansa yardıma gelen arkası dönük! Sow'un eline çarptı. Hakem "devam" dedi. İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Fenerbahçe'ydi. 48'de Meireles kaleci Aykut Erçetin'le karşı karşıya yüzde yüzlük golü kaçırdı. Ardından Emenike seken topa çok kötü vurdu ve meşin yuvarlağı auta gönderdi.

Hikmet Karaman 55'te Eren Albayrak-Sercan Kaya ikilisini oyuna aldı. İki oyuncunun girmesi hemen meyvesini verdi ve 60'ta gol geldi. Ludovic Obraniak'ın harika pasına hareketlenen Orhan Ovacıklı kötü vurmasına rağmen skorda dengeyi sağladı; 1-1.

Bu golden sonra baskısını artıran Rize, 67'de Lafferty'le gole çok yaklaştı ancak Kuzey İrlandalı istediği gibi vuramadı, top Mert'te kaldı.

ATAMAYANA ATARLAR!

67'de golü kaçıran Rize, 69'da golü yedi. Sağ kanada geçmesiyle o kanadı adeta yol geçen hanına çeviren Mehmet Topuz'un kullandığı serbest vuruşta, karambolde Bekir golü attı, takımını 2-1 öne geçirdi.

ŞANSINI KULLANAMADI

79'da Sercan Kaya, ceza alanı içinde Mert Günok ile çapraz pozisyonda karşı karşıya kaldı. Ancak tecrübeli oyuncu, 7 metrelik kalede Mert Günok'un üstüne vurdu, top kornere çıktı. "Atamayana atarlar" kuraları bu dakikadan sonra ikinci kez işledi.

87'de Uygar Mert Zeybek'in sağ kanattan gönderdiği topa Mehmet Topal gerilerden gelerek plaseyle güzel bir vuruş yaptı ve Aykut'u ters köşeye yatırarak adeta turu müjdeleyen golü attı; 3-1.

SON NOKTA SOW'DAN

Bu dakikadan sonra topu, tüfeğiyle Fenerbahçe kalesine, belki de umutsuzca gelen Rize'de defans boş kaldı. Emenike sağ kanattan bomboş Sow'a çıkardı, Senegalli affetmedi. Sow maç boyunca defansa yardımlarıyla forma için ne kadar istekli olduğunu hocasına gösterdi. Senegalli, Trabzon karşısında yedek kalmasını belli ki içine sindirememiş...

SKOR YANILTMASIN

Fenerbahçe, aslında çok rahat kazanabileceği bir karşılaşmada son dakikada gelen gollerle güldü. Rize, yüzde yüzlük golleri kaçırmasa bu maçtan galip ayrılabilirdi. 4-1'lik skor kimseyi yanıltmamalı... Bugün şans Fenerbahçe'nin yanındaydı. Mert Günok da iyi ve hatasız oyunuyla ön plana çıktı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
14, caykur, fenerbahce, rizespor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gençlerbirliği 0-2 Çaykur Rizespor Seth Haber Arşivi 0 01 Şubat 2015 18:25
Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi. Seth Haber Arşivi 0 08 Kasım 2014 22:36