IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2015, 09:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Ankara'da napicen, gevreği hiç mi özlemiycen?'




İZMİR'deki Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal'ın, milletvekilLiği için istifa etmesi öğrencilerini üzdü. Öğrencileri, Beyaz- Candan Erçetin atışmasından esinlenerek hocalarına siyasete girmeme çağrısı yaptı. Ak Parti'den aday olacak olan Uysal ise, ilk vaadini onlara verdi ve kampüsün bulunduğu alana metro getirmek için çabalayacağını söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Taylan YILDIRIM/İZMİR (DHA)

Bürokratların milletvekilliği adaylığı için istifalarında dün son gündü. İstifa eden bürokratlardan birisi de, Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal oldu. Ancak diğer bürokratların aksine Uysal'ın milletvekilliği isteği, en güvendiği seçmenlerinden öğrencilerinin itirazıyla karşılaştı. Diş hekimliği bölümü öğrencileri, Prof. Dr. Tancan Uysal'ın, adaylıktan çekilmesi için espirili bir şarkıya klip çekip mesaj gönderdi. Öğrenciler bunu yaparken Türkiye'de günlerce konuşulan Beyaz - Candan Erçetin atışmasındaki şarkılardan esinlendi. Öğrenciler de, Candan Erçetin'in şarkısının sözlerini değiştirip, okullarında klip çekti. Ardından da bu klibi, sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.
İLK VAADİ ÖĞRENCİLERİNE OLDU
Kendi sosyal paylaşım sitesinde görünce klipten haberdar olan Prof. Dr. Tancan Uysal, izleyince büyük heyecan duyduğunu söyledi. Siyasete atılma fikrini, yaklaşık 10 gün önce ilk olarak öğrencileriyle paylaştığını anlatan Uysal, "O zaman dersten zaman zaman izin alıp kaçıyorlardı. Demek ki o zamanlarda bu şarkıyı planlamışlar. Ben iki ya da üç gün önce çekip hazırladıklarını düşünüyorum. İzleyince heyecan duydum. İşlerini bırakıp yoğun bir çabayla, güzel bir klip ortaya çıkarmışlar" dedi. Bu arada öğrencilerin itirazına rağmen artık istifa ettiğini ve bu yolda yürüyeceğini ifade eden Prof. Dr. Tancan Uysal, ilk vaadini de onlara verdi, kampüsün bulunduğu alana metro getirmek için çabalayacağını söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Şubat 2015, 11:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Ankara'da napicen, gevreği hiç mi özlemiycen?'




Eğitim kalitelerinden şüphe etmediğim birçok profesörün Ak Parti için istifa etmesiyle yıkıldım, evet biliyordum yalakalıklarının ucu bucağı olmadığını ama bu kadar okuyup, bu kadar eğitimli olan insanların koltuk uğruna istifa etmeleri çok üzücü. Derslerine girmekten zevk aldığım bir hocam da istifa etti, hoş bizim hocaları bıraksan hepsi istifa eder, biz de okulu yakar kapar gideriz, video falan yok!

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

 

Etiketler
ankarada, gevreği, hic, mi, napicen, özlemiycen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ankara Tarihi - Frigler Dönemi Ankara Ecrin İç Anadolu Bölgesi 0 26 Nisan 2011 18:19
Selanik Gevreği CheeRFuL Hamur İşleri 1 12 Mart 2009 18:56