IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2015, 14:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bagaja attı meclise getirdi!




CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, aracının bagajında Meclis’e getirdiği koç ile basın açıklaması yaptı. Öğüt, zapt etmekte zorlandığı koçun pislettiği yerleri kendi elleri ile temizledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İHA
Türkiye’de bir kişinin yılda ortalama 12 kilo et yediğini ve bunun yetersiz olduğunu ifade eden Ensar Öğüt, “Ülkemizde 5 yıldan beri ithalat yapılıyor. 2010 yılında başlayan et ve hayvan ithalatına yaklaşık 5 milyar dolar para ödendi. Tarım ürünlerine Ak Parti döneminde 80 milyar dolar civarında para ödendi. bugün tüketici eti 30-40 liraya et yiyor, et yiyemediği için protein alamıyor” dedi.
İthal et ile etin ucuzlatılamayacağını ifade eden Öğüt, “Köyde hayvan kalmadı, hayvan kalmayınca insanlar göç ediyor. Büyükbaş Türkiye’de yok olma durumuna geldi. Vatandaşın ucuz et alabilmesi için köylünün kalkınması lazım. İthal ete ödenen parayı köylümüze ödeyelim ve köylümüzü kalkındıralım” diye konuştu.
Bir gazetecinin “Koçu bagajda getirerek hayvana eziyet etmiş olmuyor musunuz?” şeklindeki sorusuna Öğüt, “Hayır, en iyi şekilde yemlerini vererek getirdik” yanıtını verdi.
Köylerde koyun kalmadığı için Erzurum’da cağ kebabı yapanların Balıkesir’den et getirdiklerini kaydeden Öğüt, köylerde kızların genç erkeklerle evlenmediklerini, bunun sebebinin ise işsizlik olduğunu belirtti. Koçu tutmakta zorlanan Öğüt, “Bu bizim bagajda geldi. Polisin bir kabahati yok. Arabayı ben kullandığım için kimse bakmadı. AK Parti hükümeti 2015 seçimlerinde artık halkı koyun olarak göremeyecek. Halk koç olarak kafa sallayacak ve AK Parti iktidarını yıkacak” şeklinde konuştu.
Koçu bir müddet gezdiren Öğüt, tekrar aracının bagajına koydu. Öğüt, daha sonra basın açıklaması esnasında koçun pislediği yerleri eline aldığı fırça ile temizledi.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
attı, bagaja, getirdi, meclise


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gözlerini meclise mi diktiler? Desmont Haber Arşivi 0 31 Aralık 2014 18:42
Taksiciyi öldürüp bagaja koydular MasteR06 Haber Arşivi 1 07 Ocak 2014 20:13
Eşini bagaja saklayan subaylar vardı PassioN Haber Arşivi 0 23 Nisan 2012 15:46