IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2015, 15:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arka koltukta cesetle yolculuk




Uyuşturucudan kurtulmak ve yeni bir hayata başlamak için Ankara’dan Safranbolu’ya taşınan üç arkadaşın uyuşturucuyla veda partisi ölümle sonuçlandı. İki genç Ankara’dan yola çıktıklarında aldığı uyuşturucu sonucu aracın arka koltuğunda ölen arkadaşlarının ancak cesedini Safranbolu'ya ulaştırabildiler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Haber Türk'ten Cemal Doğan'ın haberine göre drama öğretmenliği yapan uyuşturucu bağımlısı Mahir K., animasyon işi bulduğu Safranbolu’da bir ev tuttu. Mahir K., Ankara’dan arkadaşları Osman A. ve Ahmet K.’yı da yanına yerleşmeleri için ikna etti. Uyuşturucu alışkanlığından kurtulma ve yeni bir hayata başlama umuduyla Safranbolu’da hayatlarını sürdüren üç genç, bir süre günlük işlerde çalışarak geçindi. Gençler, uyuşturucuyu bırakmayı başardı. Bir süre sonra maddi sıkıntı içine giren gençler, çözüm arayışına girdi. Ahmet K., iki arkadaşına annesinden para almak için Ankara’ya gitmeyi teklif etti.

‘SON OLACAK’ DEDİ
Başkent’te annesini ziyaret eden Ahmet K., bir miktar para aldıktan sonra Osman A. ve Mahir K. ile buluştu. “Size güzellik yapacağım. bugün son kez uyuşturucu alıp veda edeceğiz” diyen Ahmet K. ve arkadaşları Altındağ’dan aldıkları eroin ve esrarla Safranbolu’ya hareket etti.

‘ALTIN VURUŞ’ YAPTI
Yolda Ahmet ve Mahir vücutlarına eroin şırınga ederken, Osman esrar içmeye başladı. Aracın arka koltuğunda oturan Ahmet K., ‘Altın vuruş yapacağım’ diyerek yüksek dozda uyuşturucu aldı. Bir süre sonra kendinden geçen Ahmet K. uyanamadı. Osman A. olayın bundan sonrasını soruşturmayı yürüten Ankara Kaçakçılık ve Mali Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Abulvahap Yaren’e şöyle anlattı: “Mahir, ‘Bu tek vuruş beni kesmedi’ dedi ve bir miktar daha eroin hazırlayıp vurdu. Bu esnada Mahir sürücü koltuğundaydı. İkinci vuruştan sonra Mahir de tıpkı Ahmet gibi kendisini kaybetti ve şoför koltuğunda sızdı. Ben ilk kez böyle bir şey gördüğümden korktum ve kâğıt toplayan çocuklardan yardım isteyip Mahir’i şoför koltuğundan çıkarıp yan koltuğa oturttum.”
ARKADAŞININ CESEDİ İLE DOLAŞTI
“Mahir ve Ahmet’i uyandırmayı denedim. Yaklaşık 1 saat Ankara’da nereye gittiğimi bilmeden gezdim. Gece yarısından sonra Mahir uyanmasına rağmen Ahmet uyanmadı. Safranbolu’ya dönerken saat 02.00 olmuştu. Ahmet’in nefes almadığını ve vücudunun soğuduğunu gördük. Mahir 30 dakika boyunca Ahmet’e kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Sabah ezanı okunuyordu. Mahir bana döndü ve ‘Ahmet ölmüş, yapacak bir şey yok’ dedi.”


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arka, cesetle, koltukta, yolculuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bloglarınız ve siteleriniz için arka plan dini gifler - Arka plan temalar.. Sevda Dini Resimler 0 16 Ekim 2012 17:50
13 Cesetle İspanya'ya Yolculuk Dilara Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 00:07