IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2015, 15:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özlem Yıldız'a eski sevgilisinden destek geldi




Özlem Yıldız'ın evli sevgilisi Mustafa Elgin sessizliğini bozdu. Mustafa Elgin, Özlem Yıldız'a destek verdi. Mustafa Elgin, özlem Yıldız için neler söyledi ?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın evli işadamı sevgilisi Mustafa Elgin eşinden boşanıyor! Elgin HT magazin’e özel açıklamalarda bulunarak, boşanma aşamasında olduğunu söyleyip sevgilisine destek oldu.

İşadamı Mustafa Elgin ünlü sunucu Özlem Yıldız’la yaşadığı aşkla magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Magazin camiası bu aşkı konuşurken Elgin’in evli olduğu ve o günlerde boşanma davasının devam ettiği öğrenilmişti. Elgin’in boşanma arifesindeki eşi Pelin Hanım gazetelere açıklamalarda bulunarak boşanma eşiğinde olduklarını fakat medyada eşi ve Özlem Yıldız’ın fotoğraflarını görünce boşanmaktan vazgeçtiğini söylemişti. Bunun üzerine Elgin ve Yıldız bir daha hiç yan yana görüntü vermedi, hatta ayrıldıkları konuşuluyordu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



‘VİCDANEN RAHAT DEĞİLİM’
Mustafa Elgin’in eşi Pelin Hanım’ın Instagram hesabından paylaştığı, çok ağır bir dille yazdığı yazı magazin gündemine tekrar bomba gibi düştü. Bu yazı üzerine telefonla ulaştığımız işadamı Mustafa Elgin konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Elgin “Pelin Hanım’la zaten biz boşanmak üzerine anlaşmıştık. Pelin Hanım’la ayrılık kararı verdiğimde hayatımda ne Özlem ne de başka biri vardı. Özlem Hanım’a sosyal medyadan bu kadar yüklenilmesine hiç anlam veremiyorum. Ben vicdanen bu konuda rahat değilim Pelin Hanım’ın karşı taraf olarak Özlem’i alması ilginç, benimle sorunu varsa benimle çözmesi gerekiyor. Zaten çözmek üzereyiz herkesin evladı var ve bu kadar rencide edici sözler söylemek çok üzücü. Biz en kısa zamanda Pelin Hanım’la tüm sorunlarımızı çözerek ve anlaşarak boşanacağız” diye açıklamalarda bulundu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
destek, eski, geldi, sevgilisinden, yıldıza, Özlem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık