IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2015, 18:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş 3-2 Bursaspor




Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Demba Ba (24' ve 90+1' penaltı) ve Gökhan Töre atarken Bursaspor'un gollerini Bakambu (12') ve Ozan Tufan (90') kaydetti. Şener, penaltı pozisyonunda kırmızı kart gördü. Beşiktaş bu galibiyetle yeniden liderliğe oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor'u konuk etti. Maça ev sahibi Beşiktaş daha atak başladı.

Bursaspor Bakambu ile golü buldu

Bursaspor, 12. dakikada geliştirdiği ilk atağında golü buldu. Josue'nin pasında topla buluşan Bakambu topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Siyah-Beyazlılar'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin sakatlanarak oyun alanını terk etti ve yerine Cenk Gönen oyuna dahil oldu. 20. dakikada Beşiktaş, Gökhan Töre ile etkili geldi. Olcay ile paslaşan Gökhan Töre'nin şutunu kaleci Harun, kornere çeldi.

Demba Ba beraberlik golünü attı

24. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Atınç'ın uzun pasında Sosa sol kanatta boş durumda olan Gökhan Töre'ye verdi, Gökhan'ın içeriye ortasında Demba Ba topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1 yaptı. İlk yarıda Beşiktaş, Demba Ba'nın eşitlik golünden sonra ikinci gol için bastırsa da golü bulamadı ve devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarı konuk ekip Bursaspor'un vuruşu ile başladı. 48. dakikada paslarla Bursa ceza sahasına giren Beşiktaş'ta Motta'nın vuruşunu kaleci Harun kurtardı. 60. dakikada Olcay'ın ortasında Demba Ba topa kafa vurdu ancak kaleci harun topu kurtardı. 63. dakikada Fernandao, Pedro Franco'ya çok sert bir faul yaptı ve sarı kart görerek haftaya oynanacak Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düştü. 74. dakikada Gökhan Töre'nin sert şutunu kaleci Harun güçlükle kurtardı. 82. dakikada Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta bursaspor savunması ters bir vuruş yaptı ve top direğin yanından dışarı çıktı.

Nefesleri kesen son dakikalar

87. dakikada Bursaspor, kendi yarı sahasından çıkarken topu kaptırdı. Çalımlarla Bursa ceza sahasına giren Gökhan Töre müthiş bir vuruşla skoru 2-1 yaptı. Ancak maçı bırakmayan Bursaspor Ozan Tufan'la beraberliği yakaladı. 90+1. dakikada ceza sahası içinde yerde kalan Kerim Frei takımına penaltı kazandırdı. Şener yaptığı pozisyonun ardından kırmızı kart gördü. Topun başına geçen Demba Ba skoru 3-2 yaptı. Maçın kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, zorlu rakibi Bursaspor'u 3-2 yenerek liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
32, beşiktaş, bursaspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş 1 Bursaspor 0 Seth Haber Arşivi 0 22 Eylül 2014 23:39
Beşiktaş - Bursaspor [ 3 - 3 ] Maç Özeti HANDSOME Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 10 Kasım 2012 00:05