IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2015, 21:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yasak aşkta cinayet!




Muğla’nın Ula İlçesi’nde, 31 yaşındaki Tahir D., aşk yaşadığı ileri sürülen 51 yaşındaki S.K.'nin eşi 53 yaşındaki Hasan K.'yi av tüfeğiyle başından vurup öldürdü. Hasan K.'nin cesedi iki gün sonra evde bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan, bir çocuk annesi ev kadını S.K. iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tanıştığı, bekar ve işsiz olduğu öğrenilen Tahir D. ile aşk yaşamaya başladı. 12 Şubat’ta eşinin cep telefonuna Tahir D.’den gelen ’Aşkım, seni çok özledim’ mesajını gören çiftçi Hasan K. çılgına döndü. Eşi ile tartışan Hasan K., iddiaya göre "Çabuk o adam buraya gelsin" diyerek eşinden Tahir D.'yi aramasını istedi.

Kısa süre sonra S.K.'nin kendisini araması üzere çiftin oturduğu eve gelen Tahir D. ile Hasan K, arasında kavgaya çıktı. Tahir D. yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeği ile Hasan K.'nin başına bir el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından Tahir D. S.K.'yi Akyaka Mahallesi’nde yaşadığı eve götürdü. Mahalle sakinleri çiftin evine 2 gündür kimsenin girip çıkmamasından şüphelenerek, durumu Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirdi. Kapıyı çilingir yardımıyla açtıran jandarma ekipleri, içeri girince, Hasan K.'nin kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Cenaze otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Jandarma zel bir ekip kurarak, görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından Tahir D. ve S.K., saklandıkları evde gözaltına alındı.

Jandarmadaki ilk sorgusunda cinayeti itiraf ettikleri öğrenilen Tahir D. ve S.K. geniş güvenlik önlemleri altında sağlık raporu alınması için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi

milliyet



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
aŞkta, cinayet, yasak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşkta ilk Adım PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 04 Kasım 2011 17:21