IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)
  • 2 Post By Run
  • 2 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2015, 14:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan Özgecan mesajı




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgecan Aslan'ın katledilmesini dans ederek protesto edenlere tepki gösterdi. Erdoğan, "Özgecan'ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim iştir? Önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile. Ailesine baş sağlığı dile. Dans ediyor" diye konuştu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni'ne katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

-(Çalışan, koşturan, terleyen bir Cumhurbaşkanı olacağım) dediğim zaman birileri buna karşı çıkıyor. Oturarak başarı sağlanabilir mi? Elbette çalışacağız, elbette koşturacağız, elbette terleyeceğiz. Oturdukları yerden siyaset yapmaya, oturdukları yerden muhalefet yapmaya alışmış olanlar, bizim tavrımızı yargılıyorlar. Halbuki asıl eleştirilmesi, asıl garip karşılanması gereken onların durumu. Proje desen, proje yok. Vizyon desen, vizyon yok. Hayal desen, o bile yok. Çalışma, gayret zaten hiç yok. O zaman bu millet sana niye ülkeyi teslim etsin, niye geleceğini emanet etsin.

ÖZGECAN CİNAYETİNDE DANS TEPKİSİ

- Erdoğan, Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulunarak "Evine gitmek için bindiği otobüste teröristler tarafından diri diri yakılan kızımız için ses çıkarmayanlar, eylem sırasında ölenler için Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalıştılar. Bunlar kendi ülkesine kendi milletine kendi insanının değerlerine o kadar uzaklar ki geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Özgecan'ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim iştir? Önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile. Ailesine baş sağlığı dile. Dans ediyor. Bunun bizim kültürümüzdeki yeri nedir? Adeta sanki o ölümden zevk alıyor. Bu, bu anlama gelir. Ölüm karşısında, acı karşısında dans etmek nedir bizim kültürümüzde? Ateş düştüğü yeri yakar. Özgecan kızımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine ve bütün milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu alçaklığın, bu canice, vahşice yapılan bu katlin failleri yakalandılar. İnşallah hak ettikleri cezayı da en ağır şekilde almaları için bizzat davanın takipçisi olacağım. Şu anda da zaten takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

-Bu vahşice cinayeti işleyenlerin adalet karşısında en büyük cezayı almaları için bizzat davanın takipçisi olacağım

-Kadını zayıf, aciz görüp ona şiddet uygulayan her kim olursa olsun alçaktır.

-Cahiliye döneminde kızları toprağa görenlerle şiddet uygulayanlar arasında fark yoktur.

-Cahiliye döneminde kadını bir mal gibi alıp satanla şimdi medyada onu bir meta gibi pazarlayanlar arasında fark yoktur

-Tüm siyasi hayatım boyunca kadınları hak ettikleri yere getirmenin gayreti içinde oldum.

-Kadına şiddete karşı da metalaştırmaya karşı da mücadele içinde oldum.

-Özgecan kızımızın vefatı nedeniyle ortaya çıkan hassasiyetin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını düşünüyorum.

Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Şubat 2015, 14:39   #2
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan'dan Özgecan mesajı




Ortada bir cinayet varsa en son konuşması gereken kişi sensin, senden daha iyi bir katil yok. Ölülerin arkasından neler dediklerini herkes iyi biliyor.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 

Alt 17 Şubat 2015, 00:37   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan'dan Özgecan mesajı




Baş katil konuşmuş, zaten bu açıklamalarını ezberlediğimiz için dinlememize bile gerek kalmıyor. Hatta haberi bugün okumadan önce, bunları demiştir diye açtım, umduğumu da buldum. Hiç şaşmaz.
Bir zaman sonra Özgecan da unutulacak, katilleri gereken en ağır cezayı almayacak, hatta Özge biber gazı sıktı ve adam da kendini korudu diye iyi hal indirimi de alacak ve siz yine kadın düşmanı olmaya devam edeceksiniz. Şiddetin önünde duruyoruz, yok kadına uzanan elleri kırarız ahkamlarınızı kendinize saklayın zira durum ortada. Madem karşısınız, madem bir şeyler yapacaksınız peki günden güne neden artıyor şiddet yüzünden ölen kadınların sayısı? Cevap yok tabii. Çünkü niye, paraleller engelliyordur çalışmalarınızı. Kadına şiddetin en babasını senin polislerin yapıyor be, Özgecan'ı anmak isterken, eş zamanlı olarak kürsülerden kadına uzanan elleri kıracağız nidaları yükselirken, o sırada sokakta kadınlar yaka paça sürükleniyor. Niye? Sesleri çıktı diye. Nasıl da korkuyorsunuz kadının sesinden, ya döverek susturursunuz zaten ya da öldürerek. Bu samimiyetsiz açıklamalarınız da size kalsın. Gerçek olan bir şey varsa bugün akşam Kızılay'da kadınların oluşturduğu yaşam zinciridir, yol boyunca kol kola yürüyen kadınların öfkesidir. Senin üzerimize saldığın polisinden de, senden de, tomalarından da korkmuyoruz ama sen kadının sesinden öyle bir korkuyorsun ki, biri çıkar da uyandırır tüm kadınları diye. Kork.
Bu olay üzerinden de siyasi prim derdine düşen herkesi de yazdı bu millet kenara, kadınlara bırakın meydanı. Bize mor dövizlerimiz ve isyanımız yeter.
Ve bu ülkede biri ağır bir ceza alacaksa eğer, o cezayı ilk sen alacaksın Tayyip efendi, senin aldığın gün adalet yerini bulacak.


__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 17 Şubat 2015, 01:33   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan'dan Özgecan mesajı




Ülkesini çok seven birisinin o ülkenin Cumhurbaşkanı'ndan iğrenir mi? Nefret içinde olur mu ona? Hele o kişi bensem... Benim canımdan çok sevdiğim ülkemi kimler yönetiyor ya... Lanet olsun.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

 

Etiketler
erdoğandan, mesajı, Özgecan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan çiftinden Özgecan'ın ailesine taziye telefonu Desmont Haber Arşivi 0 15 Şubat 2015 00:28
Erdoğan'dan 'Osmanlıca' mesajı Desmont Haber Arşivi 0 08 Aralık 2014 14:21