IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2015, 14:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nihat Doğan'a bir şok daha




Tarsus'ta katledilen Özgecan Aslan'ın ardından attığı tweetle tepki çeken Nihat Doğan'a bir şok daha. Sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından Survivor yarışmasından çıkarılan Doğan hakkında internet üzerinden başlatılan imza kampanyasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Doğan'ın cezalandırılması istenen kampanyada, "Nihat Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak Nihat Doğan’ın cezalandırılmasını ve adaletin hakkı bulmasını talep ederiz." ifadelerine yer verildi.



Mersin Tarsus'ta katledilen ve sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın ardından "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde tweet atan Nihat Doğan, gelen tepkiler üzerine tweetini silmişti. Nihat Doğan'ın yaptığı açıklamalardan sonra kendisine sadece sosyal medya üzerinden değil aynı zamanda Change.org üzerinden başlaytılan imza kampanyası ile de tepki gösterildi. Kampanyada Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak cezalandırılması talep edildi. Kısa sürede binlerce kişinin imzaladığı metinde şu ifadelere yer verildi:
"Nihat Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak Nihat Doğan’ın cezalandırılmasını ve adaletin hakkı bulmasını talep ederiz. Türk Ceza Kanunu Madde 59'da belirtildiği üzere “suç işlemeye teşvik etmek veya suç işleme kararını kuvvetlendirmek” nedeniyle ve Türk Ceza Kanunu’nun konuyla ilgili tüm diğer maddelerinin de göz önüne alınarak, Özgecan Aslan’ın bıçaklanıp tecavüz edilip yakılarak öldürülmesine “Sizde Mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız” şeklinde yorum yapan Nihat Doğan’ın suça teşvik ve Türk Ceza Kanununun Şerefe Karşı suçlar kanununun 130. maddesinde, sanki Özgecan Aslan mini etek giydiği için bıçaklanıp tecavüz edilip yakılması normalmiş gibi sergilediği tavrıyla Nihat Doğan’ın “Kişinin hatırasına hakaret” madde başlığı altında “Ölüye hakaret” suçunu işlemesinin ve üçüncü olarak da “laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından” söylemiyle sanki sapıklığın nedeni din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıymış gibi göstermeye çalışarak Türk Ceza Kanunu 301. maddesi, 5237 nolu Türk Ceza Kanunu'nun ikinci Kitap, dördüncü kısım, üçüncü bölümününde "Devletin Egemenlik Alametlerine ve Organlarının Saygınlığına Karşı Suçlar" başlığıyla Devletin kurum ve organlarına hakaret suçlarından Nihat Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak Nihat Doğan’ın cezalandırılmasını ve adaletin hakkı bulmasını talep ederiz.
Saygılarımızla"



Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bîr, daha, doğana, nihat, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nihat Doğan'dan şok sözler! Zen Haber Arşivi 0 21 Haziran 2013 12:38
Nihat Doğan Felsefesi Ruj Komedi ve Mizah 0 19 Mart 2011 20:11
Nihat Doğan Replikleri Ay Komedi ve Mizah 0 17 Şubat 2011 17:56