IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2015, 23:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Biz uzaydan gelmedik'.




Lübnanlı Şii grup Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah, Sünni lider Saad Hariri'nin yaptığı 'Suriye'den çekilin' çağrısına "Biz uzaydan gelmedik. Bölgenin parçasıyız" karşılığını verdi.

Suriye'de Esed rejimine İran'dan sonra en büyük askeri desteği veren Hizbullah'ın lideri Nasrallah, eski Lübnan Başbakanı Saad Hariri'nin "Hizbullah'ın Suriye'de savaşa girmesi bir delilikti. Terör cinnetini ülkemize taşıdı" sözlerine, "Lübnan'ı bölgeden bağımsız düşünemeyiz. Bunun teoride ve pratikte karşılığı yok" şeklinde cevap verdi.

"Asla bu bölgede gerçekleşenlerden bağımsız değiliz. 'Çevremizde olup bitenlere göz yumalım' diyenlerin söyledikleri mantıklı değil" diyen Nasrallah, şöyle konuştu:
"Lübnan, Bilad-ı Şam'dır. Suriye'den bağımsız değiliz. Bizi bölgedeki olaylara karışmakla suçlayanların söyledikleri, hiç kusura bakmasınlar cevap vermeyi gerektirecek kadar ciddi şeyler değil. Fırtına gelirken, Lübnan olarak fırtınaya gözümüzü kapatıp, kenara çekilemeyiz. Lübnan'ın geleceği, Ürdün, Yemen, Bahreyn, Suriye, Mısır gibi her bir bölge ülkesinin kaderiyle şekillenmektedir. Tüm dünyanın geleceği, bizim bölgemizde belirlenirken biz bunun dışında kalamayız. Nesillerimizin geleceği için bu gerçekleri görmek zorundayız. Biz uzaydan gelmedik. Bölgenin parçasıyız."

'IŞİD dünya için tehlike'
"IŞİD, İsrail dışında tüm dünya için tehlike oluşturuyor" ifadelerini kullanan Nasrallah, "Onların gerçek hedefi, Kudüs değil Mekke'dir. Suudi kardeşlerimizi bu konuda iyi düşünmeye davet ediyorum. IŞİD'in hedefi, kutsal topraklarımız olan Mekke ve Medine'dir. IŞİD'in gösterdikleri vahşi bir Hollywood filmine benziyor olabilir ama yaptıkları asla bir film değil. Fıtri olmayan hiçbir şeyin İslam'la uyuşması düşünülemez. İnsanlığa tiksinti veren, insanın kalbi ve aklının kabul etmediği hiçbir şey İslam'la yan yana gelemez" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Anadolu Ajansı /msn.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
biz, gelmedik, uzaydan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hakan, Sibel’le evliyken başına gelmedik kalmadı Dilara Haber Arşivi 0 23 Eylül 2008 21:05