IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Düş

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2015, 09:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kan donduran bir Özgecan vakası daha




Kocaeli’de öldürülmüş ve elleri kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayeti aydınlandı. Cinayetten Özgecan Aslan benzeri bir vahşet çıktı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kocaeli’de 22 Ocak’ta feci şekilde dövülerek öldürülmüş ve elleri kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetinden dolayı aranan Muhammet Yıldız’ın cinayetin tüm detaylarını arkadaşı Arif Çamur’a anlattığı ortaya çıktı.
Poşete sarılmış haldeki cesedi İzmit-Kandıra Yolu Çayırköy mevkiindeki bir tarlaya atılan Nuran Dutlu’nun katil zanlısı olarak tutuklanan Arif Çamur’un Jandarma’da verdiği ifadesi ortaya çıktı.
14 BİN TL İÇİN GENÇ KIZI ÖLDÜRÜP ELLERİNİ KESMİŞ
İzmir’de cinayetin diğer şüphelilerinden olan Muhammet Yıldız ile birlikte Nuran Dutlu’ya ait kredi kartını kullanırken güvenlik kamerasından tespit edilen ve gözaltına alınarak Kocaeli’nde tutuklanan Arif Çamur ifadesinde, Muhammet Yıldız ile arkadaş olduklarını ancak Nuran Dutlu’yu tanımadığını belirtti.
İzmir’e gelen arkadaşı Muhammet Yıldız’ın kendisinden kız arkadaşıyla birlikte kalabileceği bir yer istediğini söyleyen Arif Çamur, Muhammet Yıldız ve kız arkadaşını kendi evinde misafir ettiğini söyledi. Olayın diğer şüphelileri Muhammet Yıldız ve sevgilisi Sertaç Özgür ile birlikte alışverişe çıktıklarını, Muhammet Yıldız’ın kredi kartını kullandığı mağazada kendisine de ayakkabı almak için ısrar ettiğini anlatan katil zanlısı Arif Çamur, Muhammet Yıldız’ın kendisine cinayet ile ilgili tüm detayları da anlattığını söyledi.
KATİLİN ARKADAŞINDAN KAN DONDURAN İFADE
Şüpheli Muhammet Yıldız’ın, Nuran Dutlu’nun bankada bulunan 14 bin TL tutarındaki parasını çekebilmek için genç kızı döverek nasıl ölümüne yol açtığını kendisine anlattığını söyleyen Arif Çamur, katilin Nuran Dutlu öldükten sonra bankadaki parayı çekerek alışveriş yaparak harcadığını söyledi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KESTİĞİ ELLERİN İKİSİNİ DE FARKLI YERLERE GÖMMÜŞ
Daha sonra Yıldız’ın kendisine cesedin ellerini kestiğini ve iki eli de birbirinden farklı yerlere gömdüğünü anlattığını söyleyen katil zanlısı Arif Çamur, cinayete yardım ve yataklık etmek suçlaması ile mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı Arif Çamur bu bilgileri emniyet güçlerine vermektense saklamayı tercih etmesi sebebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Arif Çamur’a mahkeme sonrasında Kocaeli Adliyesi önünde toplanan grup linç girişiminde bulundu.
Arif Çamur’a yönelik ağır hakaretler eden ve “Gücünüz kıza mı yetti” diye bağıran vatandaşları Jandarma ekipleri güçlükle uzaklaştırabildi.
Tutuklanan katil zanlısı Arif Çamur Kandıra F Tipi Cezaevi’ne nakledilirken, olayın diğer şüphelileri Muhammet Yıldız ve Sertaç Özgür ise halen aranıyor.
Kaynak : İHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Şubat 2015, 12:32   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Atv'deki program sayesinde bulundu Nuran kardeşimiz uzun bir süredir kayıptı. Annesinin feryatları.. geride bıraktığı çocuğu.. İşte insanlar bu kadar gaddar, para için acımıyorlar bile. Daha ne kadar acı şeyler var ki, bir sosyolog bayan, kadın cinayetlerini araştırırken ulaştığı bilgilerin ağırlığı yüzünden intihar etmişti atmıştı kendisini boğaz köprüsünden. Biz anca gazeteye düşenleri görebiliyoruz. Aslında her haftada en az 100 kadınımız, manyak kocaları, sapık insanlar, para düşkünü pislikler yüzünden hem tecavüze uğratılarak hem dövülerek, hem vücudu kesilerek öldürülüyor. Bazı kadınlarımızda sırf açıkta kalmayım diye bunlara maruz kalıyor.
Bilmiyorum sonumuz hayırlı mı olur olmaz mı, ancak rabbim herkesin aklına mukayet olup herkesi korusun.


Tecavüze uğrayan sadece kadınlarımız,çocuklarımız,kızlarımızda değil. Erkek çocuklarımızda tehlikede bunu da unutmayalım.


Nuran kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine-sevdiklerine-sevenlerine sabırlar versin.

 

 

Etiketler
bîr, daha, donduran, kan, vakası, Özgecan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özgecan Aslan cinayetinde kan donduran detaylar Cappy Haber Arşivi 2 17 Şubat 2015 04:30
Cinayette Kan Donduran Detay: Katil, Özgecan'ın Ellerini Kesmiş! Desmont Haber Arşivi 1 15 Şubat 2015 02:42
Bir utanç vakası daha! Soul Haber Arşivi 1 20 Mayıs 2011 15:31