IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By glu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2015, 15:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"İki HDP'li kadın milletvekili beni taciz etti"




AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan kavgayla ilgili olarak, "kürsüye gelen iki HDP'li kadın milletvekili Pervin Buldan ve Sabahat Tuncel beni taciz etti" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Elitaş, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan kavga konusunda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ak Parti ve HDP'nin, AK Parti'nin grup önerisinin kapalı oturumda görüşülmesi için önerge verdiğini söyledi.
TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'nın, HDP önergesi üzerindeki konuşması için HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ı kürsüye çağırdığını belirten Elitaş, şöyle konuştu:
PERVİN BULDAN'DAN SERT AÇIKLAMA
"Pervin Buldan, sabote etmek için konuşmadı. Sayın TBMM Başkanvekili, 'biriniz imza atın, konuşun' deyince, Hasip Kaplan gidip önergeye imza attı. Fakat Kaplan kürsüye gelip 10 saniye konuştuktan sonra, Pervin Buldan, Kaplan'ı kürsüden aldı, çekti. Bunun üzerine Başkanvekili, 'görüşmeniz bitmiştir, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı çağırıyorum' dedi. Ben kürsüye gittiğimde hem Pervin Buldan hem de Sebahat Tuncel, beni taciz etti. Kürsüden atmak için uğraştılar. Ben konuşmaya başlarken onlar yanıma gelerek beni fiili olarak kürsüden iteklemeye uğraştılar, konuşmamı engellemeye çalıştılar. Ben de kürsüden ayrılmamak için uğraştım. O çerçevede, HDP'den Grup Başkanvekili ve diğer milletvekilleri gelerek, 'kadına şiddet uyguluyorsun' dediler. Orada bir grup başkanvekilinin kürsüde yaptığı konuşmayı engellemeyi şiddet olarak kabul etmiyorlar, onların beni kürsüden uzaklaştırma eylemlerini İçtüzük'e aykırı olarak görmüyorlar ama 'vay efendim siz kadınları oradan neden uzaklaştırıyorsunuz' diyerek, kadınları kullanarak Genel Kurul'da şiddet ve terör estirdiler."
KÜRKÇÜ: KASKLA MECLİSE GELECEĞİM
Elitaş, bundan sonra farklı arbedeler olduğunu, kendisine saldırmaya çalıştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:
"HDP milletvekilleri bana yumruk atmaya çalıştılar. Bunun üzerine bizim gruptan arkadaşlar o tahrik üzerine onları benden uzaklaştırmaya çalıştılar. Orada bir arbede yaşandı. O arbedede HDP Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, stenografların oturduğu sandalyeyi kaldırıp grubumuzun üzerine fırlatmaya çalıştı. O arada Meclis Başkanlık Divanı'ndaki zili CHP'li bir milletvekili söküp AK Parti Grubu'na fırlatmaya kalktı ve o çerçevede olaylar gelişti. Bir milletvekili de geriye çekilirken çiçeklerin bulunduğu yere düştü, inşallah bir şeyi yoktur. Maalesef şu anda TBMM'de terör estirebilmek için her türlü işlem ve eylemi yaptılar, her türlü tahriki ve şiddeti uyguladılar."
-İç güvenlik paketi perşembe günü görüşülecek-
Elitaş, TBMM Genel Kurulu'nun bugün grup önerilerinin bitimine kadar çalışacağını belirterek, "Biz grup önerimizde 684 sıra sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu, Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu, Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşme takvimini ve çalışma saatlerini değerlendireceğiz. Tasarının görüşmelerine 19 Şubat Perşembe günü başlanacak" dedi.



milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Şubat 2015, 15:39   #2
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "İki HDP'li kadın milletvekili beni taciz etti"




Bu kadarı da aleni şekilde milleti aptal yerine koymaktır. Haysiyetsiz herifler. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] videodan sonra bile ortaya bir AKP magduriyeti çıkıyorsa biz ölelim.

 

Alt 18 Şubat 2015, 15:46   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "İki HDP'li kadın milletvekili beni taciz etti"




millet sürü ya akıllarınca kandıracaklar size kansa kansa sizin gibi iradesini tek kişiye teslim etmiş insanlar kanar.

 

 

Etiketler
İki hdpli kadın milletvekili beni taciz etti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Beni Kadın Polisler Arasın" Bulut Haber Arşivi 0 02 Mayıs 2012 14:25