IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2015, 16:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gazeteci Köklü'nün katil zanlısı adliyeye sevk edildi




İstanbul'da attıkları kartopunun dükkanın camına isabet etmesi sonucu tartıştığı gazeteci Nuh Köklü'yü (46) göğsünden bıçaklayarak öldüren şüpheli Serkan A. adliyeye sevk edildi. Köklü’nün bıçaklanma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Şüpheli polise verdiği ifadesinde "Onları kar topu oynamamaları konusunda uyardım. Oynamaya devam edince sopayla müdahale ettim. Beni dövüp sopayı elimden aldılar. Ben de o hırsla bıçağı alıp tekrar dışarı çıktım. Gene bana saldırınca kendimi korudum." dedi. Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde yaşanan olay, önceki akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelmişti. Olayın ardından öldürdüğü Nuh Köklü'nün arkadaşları tarafından darp edildikten sonra Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Poliste ifade verdi
Öte yandan Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren Serkan A. kendisini korumaya çalıştığını iddia ederek "Dükkanımın önünde kar topu oynuyorlardı. Onları uyardım. Dikkat edeceklerini söylediler. Ancak bir süre sonra tekrar oynamaya başladılar. Bu sırada cama bir kar topu gelince tekrar dışarı çıktım. Elimde onları korkutmak için beyzbol sopası vardı. Ancak hep birlikte bana saldırdılar. Beni darp edip elimden sopayı aldılar." dedi. O hırsla dükkanına girip bıçağı eline aldığını söyleyen Serkan A. "Dışarı çıktığımda gene bana saldırdılar. 4-5 kişinin arasında kaldım. Beni yere yıktılar. Kendimi korumak için bıçağı sağa sola salladım. Bu sırada beni yine darp ediyorlardı." dedi.
Adliyeye giderken hiç konuşmadı
Şüphelinin iki polis memurunun kollarında oldukça zor yürüdüğü ve yüzünde darp izleri bulunduğu gözlendi. Şüpheli Serkan A. adliyeye sevk edildiği sırada hiç konuşmadı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Köklü’nün bıçaklanma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde zanlı bir çöp tenekesini tekmeleyerek gruba elindeki bıçağı sallıyor. Bu sırada gruptan biri arkadan koşarak zanlıya tekme atıyor. Yere düşen zanlının üzerine çöp tenekesi devriliyor. Ayağa kalmaya çalışan zanlı, bu sırada Nuh Köklü’yü bıçaklıyor. Nuh Köklü, kanlar içerisinde yerde yatarken de görülüyor.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adliyeye, edildi, gazeteci, katil, köklünün, sevk, zanlısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dhkp/c Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi aLya Haber Arşivi 0 16 Aralık 2011 10:08