IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2015, 18:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bursaspor 1-1 Çaykur Rizespor




Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Bursaspor'un golünü Bakambu (11'), Çaykur Rizespor2un golünü Kweuke (52') kaydederken Çaykur Rizespor, Kweuke'nin ayağından penaltı kaçırdı. Serdar Aziz kırmızı kart gördü.,


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bursaspor’un cezası nedeniyle kapalı kale arkası ve maraton tribünlerine taraftarların alınmadığı karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı, ev sahibi takımdan geldi. Maçın 5. dakikasında, Ozan Tufan’ın düşürülmesiyle yeşil-beyazlıların sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu Josue kullandı. Bu oyuncunun direkt kaleye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, az farkla üstten auta çıktı.

11. dakikada, Bursaspor, Fransız golcüsü Bakambu ile öne geçen taraf oldu. Bu dakikada gelişen ani atakta, Josue’nin pasıyla hareketlenen Volkan Şen, topla Çaykur Rizespor ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Aykut Erçetin’in elinden kaçırdığı topu Bakambu filelere gönderdi: 1-0. 13. dakikada, konuk takım atağında Kweuke’nin Bursaspor ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Harun Tekin, topa iki hamlede sahip oldu. 22. dakikada, Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Koray Altınay’ın sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada topa iyi yükselen Deniz Kadah’ın
vuruşunda kaleci Harun Tekin, meşin yuvarlağı tokatlayarak uzaklaştırdı. 30. dakikada, yarı sahada topla buluşan Çaykur Rizesporlu Obraniak, Bursaspor ceza sahası önüne kadar topla ilerledi. Bu oyuncunun ceza yanı önünden vuruşunda meşin yuvarlak, az farkla üstten auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı, Bursaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya konuk ekip Çaykur Rizespor baskılı başladı. 52. dakikada Eren Albayrak'ın asistinde Kweuke topu filelere yolladı ve skora 1-1 eşitlik geldi. 60. dakikada Serdar Aziz, Kweuke'ye yaptığı sert faul sonrası hakem Mustafa İlker Coşkun penaltı noktasını gösterdi ve Serdar Aziz'e kırmızı kart gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Kweuke'nin ayağı kayınca Çaykur Rizespor mutlak bir golden oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursaspor ile Çaykur rizespor sahadan 1 puanla ayrıldı.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
11, bursaspor, caykur, rizespor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çaykur Rizespor 0-0 Beşiktaş Seth Haber Arşivi 0 05 Şubat 2015 22:46
Sivasspor 0-1 Çaykur Rizespor Seth Haber Arşivi 0 25 Ekim 2014 18:01
Bursaspor Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti Seth Haber Arşivi 0 28 Eylül 2014 22:55
Çaykur Rizespor 1 Gençlerbirliği 1 Seth Haber Arşivi 0 29 Ağustos 2014 23:09