IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 23:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eskişehirspor 1-0 Beşiktaş




Liverpool'dan yorgun dönen Kartal, Eskişehir'de 1-0 kaybedip ağır yara aldı. Slaven Bilic'in Atiba, Gökhan ve Franco'yu kesmesi; son dakikada Demba Ba'nın sakatlığı yenilgiyi hazırlayan etkenlerdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Eskişehirspor'a konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi Eskişehirspor'un vuruşu ile başladı. Maç başlar başlamaz hava topunda Mustafa Yumlu ile Mustafa Pektemek çarpıştı. Çarpışma sonucu mustafa yumlu bir süre yerde kalırken Mustafa Peketemek ise kenara gelerek tedavisini yaptırdı. iki oyuncunun da kafasına bandaj takıldı ve oyun alanına geri döndüler. Karşılaşmadaki ilk şutu konuk ekip Beşiktaş çekti. 15. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Arjantinli Sosa'nın vuruşu direğin üstünden dışarı çıktı. Bu kez 17. dakikada Siyah-Beyazlılar'da oğuzhan'ın şutunu kaleci Boffin kornere çeldi.

Eskişehir Kaan ile golü buldu

Beşiktaş'ın arka arkaya ataklarının ardından kendi yara sahasından hızlı çıkan Eskişehirspor'da Funes Mori'nin şutu Cenk Gönen'den döndü, Kaan topu boş kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 27. dakikada rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gören Ramon Motta sarı kart gördü ve hafataya oynanacak Balıkesirspor maçında cezalı duruma düştü. 29. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Sosa ve olcay paslarla Eskişehir ceza sahasına girdi, Sosa'nın vuruşunu kaleci Boffin kurtardı dönen topu Mustafa Pektemek auta attı. 44. dakikad Beşiktaş, Olcay Şahan'la gole çok yaklaştı ancak Eskişehirspor defansı topu çizgiden çıkardı. İlk yarıda başka gol olmadı ve ev sahibi ekip ilk yarıyı Beşiktaş önünde 1-0 önde kapadı.

ikinci yarı Beşiktaş'ın vuruşu ile başladı. Eskişehirspor maçın ikinci bölümüne baskılı başladı ve Beşiktaş kalesinde tehlikeli ataklar üretti ancak kaleci cenk gole izin vermedi. Slaven Bilic 53. dakikada iki youncu değişikliği yaptı ve Atiba ile Gökhan Töre'yi oyuna alırken Motta ve serdar Kurtuluş'u oyundan aldı. 55. dakikada Necip rakibine faul yaparak sarı kart gördü ve Motta'dan sonra o da Balıkesirspor maçında cezalı duruma düştü.Siyah-Beyazlılar'da Oğuzhan da sarı kart görerek cezalı duruma düştü. 70. dakikada Eskişehirspor'un kullandığı serbest vuruşta kaleci cenk müthiş bir kurtaış yaptı ve farkın 2'ye çıkmasını önledi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Eskişehirspor uzun bir aradan sonra sahasında galip geldi. Beşiktaş ise bu mağlubiyetle liderliği kaybetti.

Bilic'in kumarı pahalıya patladı

Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic'in kadro seçimi büyük eleştirilere neden oldu. Bilic'in rotasyon yaparak haftaiçi İngiltere'nin Liverpool takımı ile oynanan ve 1-0 kaybedilen UEFA Avrupa Ligi maçında oynuyan as oyuncuların Eskişehirspor maçının ilk 11'e almaması pahalıya patladı ve Beşiktaş 'ın lider girdiği haftada 3 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
10, beşiktaş, eskişehirspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eskişehirspor'un Beşiktaş kozu Sezer Öztürk Seth Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 21 Şubat 2015 16:52
Beşiktaş'ta Eskişehirspor Mesaisi YaRGuCi Haber Arşivi 0 01 Ocak 2012 21:54