IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2015, 13:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyonce göğüs frikiği kameralara işte böyle takıldı




Sütyen kullanmadığı görülen dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce bir restoran çıkışında paparazzi hücumuna uğradı. Beyonce, göğüs frikiğiyle yürek hoplattı. Peki Beyonce kimdir? Detaylar ve merak edilen göğüs frikiği kameralara işte böyle takıldı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beyonce her hareketiyle Gündem olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, bir restoran çıkışında kameralara takıldı. Sütyen kullanmadığı görülen Beyonce frikik vermekten kurtulamadı. Paparazzi hücumuna uğrayan Beyonce ve kocası Jay Z araçlarına binerek uzaklaştı. Beyonce, göğüs frikiğiyle yürek hoplattı. Gazetecilerin göüntülediği Beyonce, kocası Jay Z ile birlikte araçlarına binerek restorandan uzaklaştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), Los Angeles'ın gözde mekanlarından olan Gracias Madre adlı restoranda kocası Jay Z ile birlikte yemek yiyen Beyonce, restoran çıkışında kameralara takıldı. Sütyen kullanmadığı görülen Beyonce göğüs frikiği vermekten kurtulamadı. Yırtık kot eteğinin üzerine mavi bir gömlek giyen ve sütyen kullanmayan Beyonce'un gömleğini iliklemediği, yalnızca bağladığı görüldü. Paparazzi ordusunun hücumuna uğrayan Beyonce, kocası Jay Z ile birlikte araçlarına binerek uzaklaştı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BEYONCE KİMDİR?

Tam adı Beyonce Giselle Knowles-Carter olan Beyonce, 4 Eylül 1981 tarihinde ABD'de Houston, Teksas'ta dünyaya geldi. Beyoncé, çocukken çeşitli şarkı ve dans yarışmalarında performans sergiledi. 1990'ların sonunda, R&B kız grubu Destiny's Child'ın solisti olarak ünlendi. Babası Mathew Knowles'un menajerliğini yaptığı grup, dünyada tüm zamanların en çok satan kız gruplarından biri oldu. Grubun müziğe ara verdiği dönemde Beyoncé, ilk solo albümü Dangerously in Love'ı (2003) yayımladı. Billboard Hot 100 listesinde bir numara olan "Crazy in Love" ve "Baby Boy" single'larına da yer veren albüm 11 milyon kopya sattı ve beş Grammy Ödülü kazandı.

Haziran 2005'te Destiny's Child'ın dağılmasının ardından "Déjà Vu", "Irreplaceable" ve "Beautiful Liar" hitlerinin de bulunduğu ikinci solo albümü B'Day (2006) yayımlandı. Öte yandan Beyoncé, performansıyla Altın Küre'ye aday gösterildiği Rüya Kızlar (2006) ile Pembe Panter (2006) ve Obsessed (2009) filmlerindeki başrolleriyle oyunculuğa adım attı. Rapçi Jay-Z ile evliliği ve Cadillac Records (2008) filminde Etta James'i canlandırması üçüncü albümü I Am... Sasha Fierce'ı (2008) etkiledi. Şarkıcının ikinci kişiliği Sasha Fierce'ın ortaya çıkmasına neden olan albüm, 2010'da "Single Ladies (Put a Ring on It)" ile Yılın Şarkısı dahil altı Grammy Ödülü elde ederek rekor kırdı. Beyoncé aynı yıl müziğe ara verdi ve kariyerinin yönetimini devraldı. Dördüncü albümü 4 (2011); 1970'lerin funk, 1980'lerin pop ve 1990'ların soul müziğine yer verdi. Sanatçının beşinci albümü Beyoncé (2013), deneysel yapımı ve daha karanlık temaları işlemesiyle önceki kayıtlardan ayrıldı.

Kendi deyimiyle "çağdaş bir feminist" olan Beyoncé'nin şarkıları genelde aşk, ilişkiler, tek eşlilik ile kadın cinselliği ve güçlendirmesi temaları çevresinde şekillenmektedir. 17 yıla yayılan kariyerinde solo sanatçı olarak 75 milyondan fazla, Destiny's Child ile birlikte 60 milyon albüm sattı ve tüm zamanların en çok satan şarkıcılarından biri oldu. Bugüne kadar 20 Grammy Ödülü kazandı ve bu ödüle en çok aday gösterilen kadın oldu. Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği, Beyoncé'yi Amerika'da 2000'lerin En Çok Sertifika Alan Sanatçısı kabul etti. 2009'da Billboard tarafından Onyılın En İyi Radyo Şarkıları Sanatçısı, 2000'lerin En İyi Kadın Sanatçısı ve 2011'de Milenyumun Sanatçısı seçildi. Beyoncé, 2014'te Forbes'un Celebrity 100 listesinin ilk sırasında yer aldı ve tarihteki en çok kazanan siyahi müzisyen oldu. 2013 ve 2014'te Time dergisinin Dünyadaki En Etkili 100 İnsan listesine girdi.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Şubat 2015, 13:55   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyonce göğüs frikiği kameralara işte böyle takıldı




Aslında Yorum Yapmasını Pek Sevmem Bunuda Az Cok Bilirsiniz


Ama Buna Yazmadan Duramadım Sadece Gündemde Kalma Çabaları Başka Bişey Yazmak Gelmiyor Icımden Beyonce ACık Giyinmiş Bizde Yaparız Diyenler Cıkar Daha Hele Türk Ünlüler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Yüreğimin Yıpranmışlığını Yazıyorum, Bitmişliğini Yazıyorum, Eski Haline Dönemeyişini Yazıyorum Ve Siz Şiir Sanıyorsunuz

Bir (Ölüm) SesSizliğidir Benim SusKunLuğum..
 

 

Etiketler
beyonce, böyle, frikiği, göğüs, iŞte, kameralara, takıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
işte böyle bir gün Swat Serbest Kürsü 1 07 Eylül 2012 20:45
Böyle sevdim işte Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Mart 2010 07:51
Böyle Sevdim Işte Run Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Ekim 2007 05:16